Devlet Bahçeli ile Turgut Altınok'tan Ankara'da Keçiören turu

Güncel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 05.03.2024 - 17:38, Güncelleme: 05.03.2024 - 17:38
 

Devlet Bahçeli ile Turgut Altınok'tan Ankara'da Keçiören turu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ile birlikte Keçiören'de halkla buluştu...
Keçiören'de büyük bir ilgiyle karşılanan MHP lideri Devlet Bahçeli ve Turgut Altınok, otobüsle Keçiören caddelerinde halkı selamladı. MHP seçim otobüsünde Bahçeli ve Altınok'un yanı sıra genel başkan yardımcıları Sadir Durmaz, Mevlüt Karakaya, Yaşar Yıldırım ve Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan ile AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da bulundu. Seçim otobüsü, Keçiören Belediyesi önünde durdu ve Bahçeli ile Altınok indi. Keçiörenlilerin alkışları ve sloganlarıyla karşılanan Bahçeli, Altınok'un koluna girerek belediye binasına kadar kol kola yürüdü. Bahçeli, Altınok'u makamında ziyaret etti ve Altınok'un makamına oturmasını isteyerek kendisi misafir koltuğuna oturdu. Altınok'un sağında ve solunda ise MHP ve AK Parti Ankara İl Başkanları yer aldı. Bahçeli ve MHP genel başkan yardımcıları, Altınok'un makamında bir süre sohbet etti. Daha sonra Altınok, Bahçeli'yi seçim otobüsüne kadar eşlik ederek Keçiören'den uğurladı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ile birlikte Keçiören'de halkla buluştu...

Keçiören'de büyük bir ilgiyle karşılanan MHP lideri Devlet Bahçeli ve Turgut Altınok, otobüsle Keçiören caddelerinde halkı selamladı. MHP seçim otobüsünde Bahçeli ve Altınok'un yanı sıra genel başkan yardımcıları Sadir Durmaz, Mevlüt Karakaya, Yaşar Yıldırım ve Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan ile AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da bulundu.

Seçim otobüsü, Keçiören Belediyesi önünde durdu ve Bahçeli ile Altınok indi. Keçiörenlilerin alkışları ve sloganlarıyla karşılanan Bahçeli, Altınok'un koluna girerek belediye binasına kadar kol kola yürüdü.

Bahçeli, Altınok'u makamında ziyaret etti ve Altınok'un makamına oturmasını isteyerek kendisi misafir koltuğuna oturdu. Altınok'un sağında ve solunda ise MHP ve AK Parti Ankara İl Başkanları yer aldı.

Bahçeli ve MHP genel başkan yardımcıları, Altınok'un makamında bir süre sohbet etti. Daha sonra Altınok, Bahçeli'yi seçim otobüsüne kadar eşlik ederek Keçiören'den uğurladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.