Derekaplancı Köyü Derneğinden depremzedelere malzeme ve maddi yardım seferberliği

Yerel 13.02.2023 - 12:33, Güncelleme: 13.02.2023 - 12:36
 

Derekaplancı Köyü Derneğinden depremzedelere malzeme ve maddi yardım seferberliği

Dernek Başkanı Adnan Yılmaz, toplanan yardımların Keçiören Belediyesine teslim edildiğini belirterek, “Kardeşlerimize yardımlarımız devam edecek” dedi.
ANKHABER Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli iki deprem 10 şehrimizde yıkıcı etkisiyle yürek yakarken, Türk Milleti de depremdezelere yardım için yarışıyor. Bu çerçevede, Yozgat Derekaplancı Köyü Yardımlaşma ve Kültür Derneği de yardım seferberliği başlattı. Dernek Başkanı Adnan Yılmaz, “Kardeşlerimize yardımlarımız devam edecek” dedi. NAKDİ VE AYNİ YARDIMLAR Başkan Yılmaz, Derekaplancı Köyü Dernek Yönetim olarak her yıl yaptıkları arabaşı programını gurbetteki hemşehrilerin sponsorluğunda yapmak için toplanan 25 bin TL’yi depremzedelere aktardıklarını belirterek şunları söyledi: “Ayrıca Dernek bütçemizden ayıracağımız kaynak ve değerli dostlarımızın sağlayacağı destekle binlerce bayan ve erkek kazağı, 250 adet kışlık çocuk ve yetişkin kabanı, 250 adet çocuk kazağı ve 50 çift ayakkabıyı Sincan Tercihler mağazasından aldık. Aktaş’ta Nurteks’ten 50 adet yorgan ve Karataş Tekstilden çok sayıda çorap, eşofman altı ve 20 adet ısıtıcı ile çok sayıda çocuk bezi ve bayanların ihtiyaç malzemelerini de Gimat’tan Işık Ticaretten tedarik ederek Keçiören Belediyemize teslim ettik.” BAŞKAN VE KAYMAKAM İLE TEMAS Adnan Yılmaz ayrıca, Sarıkaya Belediye Başkanının yardım çağrısına da nakdi destek verdiklerini kaydederek, “Sarıkaya Kaymakamımız ile irtibat kurdum. İhtiyaçları olan pilli el feneri, tepe lambası, ışıldak ve pillerini de beraberinde gönderdik. Götüren gençlerimiz de Hatay Hassa’da görev yapan değerli Başkanımız Ömer Açıkel’e teslim etti. Yine Dernek bütçemizden yardım yapmaya devam edeceğiz... Bunların dışında, Gaziantep'ten gelerek Bağlıcaya yerleşen bir aileye de yorgan, yastık ve nakdi yardım yaptık.” dedi. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR Yılmaz, emeği geçenlere teşekkür ederken de şunları söyledi: “Dernek Sekreterimiz Efrahim Çetinkaya ve Teşkilat Başkanımız ile Gençlik Kolları başkanımız ile de bir seferberlik ilan ettik. Dernek üyelerimize, Derekaplancı köylülerimize ve bize güvenen, inan gönülleri güzel dostlarıma desteklerinden dolayı Yönetimim Kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum.”
Dernek Başkanı Adnan Yılmaz, toplanan yardımların Keçiören Belediyesine teslim edildiğini belirterek, “Kardeşlerimize yardımlarımız devam edecek” dedi.

ANKHABER

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli iki deprem 10 şehrimizde yıkıcı etkisiyle yürek yakarken, Türk Milleti de depremdezelere yardım için yarışıyor.

Bu çerçevede, Yozgat Derekaplancı Köyü Yardımlaşma ve Kültür Derneği de yardım seferberliği başlattı.

Dernek Başkanı Adnan Yılmaz, “Kardeşlerimize yardımlarımız devam edecek” dedi.

NAKDİ VE AYNİ YARDIMLAR

Başkan Yılmaz, Derekaplancı Köyü Dernek Yönetim olarak her yıl yaptıkları arabaşı programını gurbetteki hemşehrilerin sponsorluğunda yapmak için toplanan 25 bin TL’yi depremzedelere aktardıklarını belirterek şunları söyledi:

“Ayrıca Dernek bütçemizden ayıracağımız kaynak ve değerli dostlarımızın sağlayacağı destekle binlerce bayan ve erkek kazağı, 250 adet kışlık çocuk ve yetişkin kabanı, 250 adet çocuk kazağı ve 50 çift ayakkabıyı Sincan Tercihler mağazasından aldık. Aktaş’ta Nurteks’ten 50 adet yorgan ve Karataş Tekstilden çok sayıda çorap, eşofman altı ve 20 adet ısıtıcı ile çok sayıda çocuk bezi ve bayanların ihtiyaç malzemelerini de Gimat’tan Işık Ticaretten tedarik ederek Keçiören Belediyemize teslim ettik.”

BAŞKAN VE KAYMAKAM İLE TEMAS

Adnan Yılmaz ayrıca, Sarıkaya Belediye Başkanının yardım çağrısına da nakdi destek verdiklerini kaydederek, “Sarıkaya Kaymakamımız ile irtibat kurdum. İhtiyaçları olan pilli el feneri, tepe lambası, ışıldak ve pillerini de beraberinde gönderdik. Götüren gençlerimiz de Hatay Hassa’da görev yapan değerli Başkanımız Ömer Açıkel’e teslim etti. Yine Dernek bütçemizden yardım yapmaya devam edeceğiz... Bunların dışında, Gaziantep'ten gelerek Bağlıcaya yerleşen bir aileye de yorgan, yastık ve nakdi yardım yaptık.” dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Yılmaz, emeği geçenlere teşekkür ederken de şunları söyledi:

“Dernek Sekreterimiz Efrahim Çetinkaya ve Teşkilat Başkanımız ile Gençlik Kolları başkanımız ile de bir seferberlik ilan ettik. Dernek üyelerimize, Derekaplancı köylülerimize ve bize güvenen, inan gönülleri güzel dostlarıma desteklerinden dolayı Yönetimim Kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.