Depremzedelerle Dayanışma: Okur-Yazar Buluşması

Kültür-Sanat 04.04.2023 - 09:54, Güncelleme: 04.04.2023 - 09:54
 

Depremzedelerle Dayanışma: Okur-Yazar Buluşması

Sema KUMRULU / Özgür Sanatçılar Derneği, geliri deprem bölgesi Hatay'a gönderilecek olan ''Okur-Yazar Buluşması''nı gerçekleştiriyor.
   1-6 Nisan 2023 tarihleri arasında Ankara Kızılay Metro İstasyonunda yapılan etkinlikte sanatçılar ve sanatseverler bir araya geldi.    Özgür Sanatçılar Derneği Başkanı Yazar Arzu Kök etkinlikle ilgili olarak:      "Nazım Hikmet, Abidin Dino'ya Mutluluğun resmini yapabilir misin diye sormuştu. Biz de şimdi soruyoruz; Çaresizliğin resmi yapılabilir mi?'. Çaresizliğin resmi yok ama paylaşabilirsek belki bir umut olabiliriz. Bugün depremzedeler yararına imza günü etkinliği yapıyoruz. Hem okuru yazarla buluşturacağız hem de depremzede dostlarımıza katkımız olsun istiyoruz. Halkımızın desteklerini bekliyoruz."   Etkinliğe katılan Yazar İrade Şahiner:       "Özgür Sanatçılar Derneği adına katıldığım, depremzedelere yardım amaçlı düzenlenen etkinlikte sorumluluk almaktan onur duyuyorum. Duyarlı tüm arkadaşlarımı bekliyorum''    Yazar İlker Şenol:       "Böyle bir etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Ankaralıları duyarlı olmaya davet ediyorum. Depremzedeler yararına yapılan imza etkinliğimizi diğer illerde de yapmak istiyoruz. İstanbul, İzmir, Antalya gibi illerimizde ki yazar, şair arkadaşlarla bir araya gelebiliriz."     Bu anlamlı etkinliğe imza atan Özgür Sanatçılar Derneği'ni kutluyorum.
Sema KUMRULU / Özgür Sanatçılar Derneği, geliri deprem bölgesi Hatay'a gönderilecek olan ''Okur-Yazar Buluşması''nı gerçekleştiriyor.

   1-6 Nisan 2023 tarihleri arasında Ankara Kızılay Metro İstasyonunda yapılan etkinlikte sanatçılar ve sanatseverler bir araya geldi.

   Özgür Sanatçılar Derneği Başkanı Yazar Arzu Kök etkinlikle ilgili olarak:

     "Nazım Hikmet, Abidin Dino'ya Mutluluğun resmini yapabilir misin diye sormuştu. Biz de şimdi soruyoruz; Çaresizliğin resmi yapılabilir mi?'. Çaresizliğin resmi yok ama paylaşabilirsek belki bir umut olabiliriz. Bugün depremzedeler yararına imza günü etkinliği yapıyoruz. Hem okuru yazarla buluşturacağız hem de depremzede dostlarımıza katkımız olsun istiyoruz. Halkımızın desteklerini bekliyoruz."

  Etkinliğe katılan Yazar İrade Şahiner:

      "Özgür Sanatçılar Derneği adına katıldığım, depremzedelere yardım amaçlı düzenlenen etkinlikte sorumluluk almaktan onur duyuyorum. Duyarlı tüm arkadaşlarımı bekliyorum''

   Yazar İlker Şenol:

      "Böyle bir etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Ankaralıları duyarlı olmaya davet ediyorum. Depremzedeler yararına yapılan imza etkinliğimizi diğer illerde de yapmak istiyoruz. İstanbul, İzmir, Antalya gibi illerimizde ki yazar, şair arkadaşlarla bir araya gelebiliriz."

    Bu anlamlı etkinliğe imza atan Özgür Sanatçılar Derneği'ni kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.