Depremzedelere yardım seferberliği

Yerel 16.02.2023 - 11:42, Güncelleme: 16.02.2023 - 11:42
 

Depremzedelere yardım seferberliği

Sema KUMRULU Çankaya Belediyesi, Ahmet Taner Kışlalı ve Ümitköy Hizmet Binasına getirilen insani yardım malzemelerini deprem illerine göndermeyi sürdürüyor.
Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 10 ili vuran büyük depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor. 6 Şubat-13 Şubat arasında 73'ü TIR, 38 yük kamyonu, 48 kamyonet, 8 minibüs, 1 cenaze nakil aracı olmak üzere toplam 168 yardım aracı gönderildi. Ankara'ya gelen depremzedelere yardımlar ulaştırılıyor. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda depremzedelere ulaştırmak için gelen ilaçlar gönüllü doktorlar tarafından, son kullanma tarihlerine bakılarak kolilere yerleştiriliyor. Yardımseverler, depremden etkilenen engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye bağışında da bulunuyor. Pakistan Ankara Büyükelçisi Yousaf Junaid ve beraberindekiler depremde zarar gören illere gönderilmek üzere hazırladıkları yardım malzemelerini Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonuna getirerek Çankaya Belediyesi yetkililerine teslim etti.  Büyükelçi Junaid, gönüllü olarak suların TIR'lara yüklenmesine yardım etti. Destek olmak isteyen vatandaşlar, Zübeyde Hanım, Ümitköy, Nazım Hikmet, Bayraktar ve Esat Çankaya Evleri'nden de yardımlarını ulaştırıyorlar.
Sema KUMRULU Çankaya Belediyesi, Ahmet Taner Kışlalı ve Ümitköy Hizmet Binasına getirilen insani yardım malzemelerini deprem illerine göndermeyi sürdürüyor.

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 10 ili vuran büyük depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor. 6 Şubat-13 Şubat arasında 73'ü TIR, 38 yük kamyonu, 48 kamyonet, 8 minibüs, 1 cenaze nakil aracı olmak üzere toplam 168 yardım aracı gönderildi.

Ankara'ya gelen depremzedelere yardımlar ulaştırılıyor. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda depremzedelere ulaştırmak için gelen ilaçlar gönüllü doktorlar tarafından, son kullanma tarihlerine bakılarak kolilere yerleştiriliyor. Yardımseverler, depremden etkilenen engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye bağışında da bulunuyor.

Pakistan Ankara Büyükelçisi Yousaf Junaid ve beraberindekiler depremde zarar gören illere gönderilmek üzere hazırladıkları yardım malzemelerini Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonuna getirerek Çankaya Belediyesi yetkililerine teslim etti.  Büyükelçi Junaid, gönüllü olarak suların TIR'lara yüklenmesine yardım etti.

Destek olmak isteyen vatandaşlar, Zübeyde Hanım, Ümitköy, Nazım Hikmet, Bayraktar ve Esat Çankaya Evleri'nden de yardımlarını ulaştırıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.