DEPREMZEDELERE KÖMÜR DESTEĞİ

Yerel 18.02.2023 - 12:06, Güncelleme: 18.02.2023 - 12:06
 

DEPREMZEDELERE KÖMÜR DESTEĞİ

Altındağ Belediyesi depremden etkilenen vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor. Deprem bölgelerinden gelen vatandaşlara kömür yardımı yapılıyor.
Altındağ’dan sıcacık destek… Depremin ilk gününden bugüne bölgede yaptığı çalışmalarla gönülleri fetheden Altındağ Belediyesi, desteklerini Ankara’da da sürdürüyor. Deprem bölgesinden gelip Altındağ’a yerleşen depremzedelere, ücretsiz kömür dağıtımı yapılıyor. Deprem bölgelerinden gelen ve desteğe ihtiyacı olan vatandaşlar 444 39 19 numaraları Altın Masa Çağrı Merkezi ile irtibata geçebilir. ALTINAY YAKINDAN İLGİLENİYOR Deprem bölgelerindeki yoğun çalışma ve yardımlarında Ankara’da da sürdüğünü sözlerine ekleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Evlerinden, mahallelerinden, alıştıkları düzenden ayrılmak zorunda kalan çok fazla deprem mağduru vatandaşımız var. Bu vatandaşlarımızın her birine destek olmayı sürdüreceğiz. Bugünleri hep beraber atlatacağız inşallah… Belediyemizin sosyal yardım birimi Altınay depremzede vatandaşlarımız ile yakından ilgileniyor. Altındağ Belediyesi olarak depremzede vatandaşlarımızın yanındayız. Birçok konuda olduğu gibi ısınma ihtiyaçlarına da destek oluyoruz.” ifadelerini kullandı.
Altındağ Belediyesi depremden etkilenen vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor. Deprem bölgelerinden gelen vatandaşlara kömür yardımı yapılıyor.

Altındağ’dan sıcacık destek… Depremin ilk gününden bugüne bölgede yaptığı çalışmalarla gönülleri fetheden Altındağ Belediyesi, desteklerini Ankara’da da sürdürüyor. Deprem bölgesinden gelip Altındağ’a yerleşen depremzedelere, ücretsiz kömür dağıtımı yapılıyor. Deprem bölgelerinden gelen ve desteğe ihtiyacı olan vatandaşlar 444 39 19 numaraları Altın Masa Çağrı Merkezi ile irtibata geçebilir.

ALTINAY YAKINDAN İLGİLENİYOR

Deprem bölgelerindeki yoğun çalışma ve yardımlarında Ankara’da da sürdüğünü sözlerine ekleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Evlerinden, mahallelerinden, alıştıkları düzenden ayrılmak zorunda kalan çok fazla deprem mağduru vatandaşımız var. Bu vatandaşlarımızın her birine destek olmayı sürdüreceğiz. Bugünleri hep beraber atlatacağız inşallah… Belediyemizin sosyal yardım birimi Altınay depremzede vatandaşlarımız ile yakından ilgileniyor. Altındağ Belediyesi olarak depremzede vatandaşlarımızın yanındayız. Birçok konuda olduğu gibi ısınma ihtiyaçlarına da destek oluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.