Depremzede öğrenciler “Yazımda Kardeşlik Var” yaz kampıyla bir araya gelecek

Güncel 07.07.2023 - 10:50, Güncelleme: 07.07.2023 - 10:50
 

Depremzede öğrenciler “Yazımda Kardeşlik Var” yaz kampıyla bir araya gelecek

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde öğrencilere yönelik yürütülen “Yazımda Kardeşlik Var” yaz kampı 10-17 Temmuz tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek.
Geçen sene terörden etkilenen bölgelerde yaşayançocuklara yönelik gerçekleştirilen yaz kampı, bu sene deprem bölgesinde eğitim gören 12-14 yaş aralığındaki 500 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilecek. 11 ildeki depremzede öğrencileri yaz kampı buluşturacak Depremzede çocuklara manevi destek sağlamak amacıyla düzenlenecek yaz kampına Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Elazığ, Gaziantep, Kilis, Adana, Şanlıurfa, Osmaniye ve Diyarbakır’da eğitim gören öğrenciler katılacak. Bu yıl depremzede öğrencilere yönelik düzenlenecek yaz kampında katılımcılara eğlenceli ve eğitici çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Kamp kapsamında öğrencilerin medeniyetlerin beşiği İstanbul’un tarihi ve kültürel yerlerini görmeleri, milli ve manevi değerleri öğrenmeleri, temel İslami bilgilerinin artması, kardeşlik ruhuyla sosyalleşmeleri amaçlanıyor. Kampta eğitim programlarının yanında birçok sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler de yer alacak. Kampta verilecek musiki, işaret dili, keçe, seramik, ebru, takı tasarım ve sokak oyunları gibi çok sayıda etkinlikle öğrencilerin kişisel gelişimine katkı sağlanması amaçlanıyor. Bir hafta sürecek yaz kampı 17 Temmuz Pazartesi günü öğrencilerin hazırlayacakları gösteri ve sergiyle sona erecek.
Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde öğrencilere yönelik yürütülen “Yazımda Kardeşlik Var” yaz kampı 10-17 Temmuz tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek.

Geçen sene terörden etkilenen bölgelerde yaşayançocuklara yönelik gerçekleştirilen yaz kampı, bu sene deprem bölgesinde eğitim gören 12-14 yaş aralığındaki 500 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

11 ildeki depremzede öğrencileri yaz kampı buluşturacak

Depremzede çocuklara manevi destek sağlamak amacıyla düzenlenecek yaz kampına Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Elazığ, Gaziantep, Kilis, Adana, Şanlıurfa, Osmaniye ve Diyarbakır’da eğitim gören öğrenciler katılacak. Bu yıl depremzede öğrencilere yönelik düzenlenecek yaz kampında katılımcılara eğlenceli ve eğitici çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Kamp kapsamında öğrencilerin medeniyetlerin beşiği İstanbul’un tarihi ve kültürel yerlerini görmeleri, milli ve manevi değerleri öğrenmeleri, temel İslami bilgilerinin artması, kardeşlik ruhuyla sosyalleşmeleri amaçlanıyor.

Kampta eğitim programlarının yanında birçok sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler de yer alacak. Kampta verilecek musiki, işaret dili, keçe, seramik, ebru, takı tasarım ve sokak oyunları gibi çok sayıda etkinlikle öğrencilerin kişisel gelişimine katkı sağlanması amaçlanıyor.

Bir hafta sürecek yaz kampı 17 Temmuz Pazartesi günü öğrencilerin hazırlayacakları gösteri ve sergiyle sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.