Depremzede Esnaflara Destek

Yerel 16.09.2023 - 15:20, Güncelleme: 16.09.2023 - 15:20
 

Depremzede Esnaflara Destek

Altındağ Belediyesi’nden depremzede esnaflara destek… Hataylı depremzede esnaflara destek olmak amacıyla, “Hatay Dayanışma Günleri” düzenlendi. Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen dayanışma günleri, 17 Eylül Pazar akşamına kadar devam edecek.
Altındağ Belediyesi ile deprem bölgesinin kardeşliği devam ediyor. 6 Şubat’ta gerçekleşen depremin ardından, bölgeye her konuda destek veren, depremzede vatandaşlara kucak açan Altındağ Belediyesi, şimdi de depremzede esnafların yüzünü güldürüyor. Hataylı esnaflar “Hatay Dayanışma Günleri”nde buluştu. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı da, dayanışma gününe katılan esnaf ve vatandaşlara selam verdi.  “KARDEŞLİĞİMİZ DAİM…” Altındağ Belediyesi olarak, deprem bölgesindeki tüm vatandaşlarla gönül bağını devam ettirdiklerini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “6 Şubat’tan bugüne, depremzede kardeşlerimizin acısına ortak olduk. Birlikte üzüldük, birlikte sevindik. Bölgedeki çalışmalarımızı sonlandırırken, tüm kardeşlerimizin artık Altındağ’da da bir evi olduğunu söylemiş, kapımızın sonuna kadar açık olduğunu belirtmiştik. Sözümü yine tutuyoruz. Şimdi de depremzede esnaflarımızı Altındağ’da buluşturuyoruz” dedi. Başkan Balcı “Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleşen Hatay Dayanışma Günleri, 17 Eylül Pazar akşamına kadar devam edecek. Hataylı esnaflarımız bölgelerinin en güzel ürünlerini satışa sunacaklar. “Hatay Dayanışma Günleri”ne tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Altındağ Belediyesi’nden depremzede esnaflara destek… Hataylı depremzede esnaflara destek olmak amacıyla, “Hatay Dayanışma Günleri” düzenlendi. Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen dayanışma günleri, 17 Eylül Pazar akşamına kadar devam edecek.

Altındağ Belediyesi ile deprem bölgesinin kardeşliği devam ediyor. 6 Şubat’ta gerçekleşen depremin ardından, bölgeye her konuda destek veren, depremzede vatandaşlara kucak açan Altındağ Belediyesi, şimdi de depremzede esnafların yüzünü güldürüyor. Hataylı esnaflar “Hatay Dayanışma Günleri”nde buluştu. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı da, dayanışma gününe katılan esnaf ve vatandaşlara selam verdi. 

“KARDEŞLİĞİMİZ DAİM…”

Altındağ Belediyesi olarak, deprem bölgesindeki tüm vatandaşlarla gönül bağını devam ettirdiklerini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “6 Şubat’tan bugüne, depremzede kardeşlerimizin acısına ortak olduk. Birlikte üzüldük, birlikte sevindik. Bölgedeki çalışmalarımızı sonlandırırken, tüm kardeşlerimizin artık Altındağ’da da bir evi olduğunu söylemiş, kapımızın sonuna kadar açık olduğunu belirtmiştik. Sözümü yine tutuyoruz. Şimdi de depremzede esnaflarımızı Altındağ’da buluşturuyoruz” dedi. Başkan Balcı “Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleşen Hatay Dayanışma Günleri, 17 Eylül Pazar akşamına kadar devam edecek. Hataylı esnaflarımız bölgelerinin en güzel ürünlerini satışa sunacaklar. “Hatay Dayanışma Günleri”ne tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.