Deprem Felaketinde Kadınlar Toparlayıcı Güç Oldu

Yerel 09.03.2023 - 14:10, Güncelleme: 09.03.2023 - 14:10
 

Deprem Felaketinde Kadınlar Toparlayıcı Güç Oldu

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse aile merkezi öğreticilerinin ve kursiyerlerinin kadınlar gününü kutladı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mamak’ta da kutlandı. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 19 aile merkezini ziyaret ederek kadınların gününü kutladı. Mamak Belediyesi’nin kadın müdürleri ile birlikte ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Murat Köse, karanfil dağıtarak kadınlara iyi dileklerini iletti. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse sosyal medya hesabından da paylaşım yaparak tüm kadınların gününü kutladı. Başkan Murat Köse, “Deprem felaketinde de gördük ki kadınlarımız toparlayıcı bir güce sahip. Tüm zorlukları aşmamızda bizlere yol arkadaşı olan, yaşadığımız büyük depremin etkilerini de koca yürekleri ile onaracak ve toplumuzun ayakta kalmasını sağlayacak olan, varlıkları ile hayatımıza güzellikler ve değer katan tüm Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Deprem bölgelerinde hayatını kaybeden annelerimize, kardeşlerimize ve tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse aile merkezi öğreticilerinin ve kursiyerlerinin kadınlar gününü kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mamak’ta da kutlandı. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 19 aile merkezini ziyaret ederek kadınların gününü kutladı. Mamak Belediyesi’nin kadın müdürleri ile birlikte ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Murat Köse, karanfil dağıtarak kadınlara iyi dileklerini iletti.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse sosyal medya hesabından da paylaşım yaparak tüm kadınların gününü kutladı. Başkan Murat Köse, “ Deprem felaketinde de gördük ki kadınlarımız toparlayıcı bir güce sahip. Tüm zorlukları aşmamızda bizlere yol arkadaşı olan, yaşadığımız büyük depremin etkilerini de koca yürekleri ile onaracak ve toplumuzun ayakta kalmasını sağlayacak olan, varlıkları ile hayatımıza güzellikler ve değer katan tüm Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Deprem bölgelerinde hayatını kaybeden annelerimize, kardeşlerimize ve tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.