Deprem bölgesinde berber-kuaför hizmeti

Ankara 26.02.2023 - 12:12, Güncelleme: 26.02.2023 - 12:12
 

Deprem bölgesinde berber-kuaför hizmeti

Mamak Belediyesi, Ankara Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Dayanışma Derneği, Başkent Keçiören Berber Esnafları Kültür ve Dayanışma Derneği işbirliği ile gönüllü kuaför ve berberler, deprem bölgesindeki depremzedelerin kişisel bakımını üstlendi...
Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya’da depremzedelerin kişisel bakım ihtiyacı için Mamak Belediyesi harekete geçti. Ankara Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Dayanışma Derneği, Başkent Keçiören Berber Esnafları Kültür ve Dayanışma Derneği ve Mamak Belediyesi işbirliğinde deprem bölgesinde mobil kuaför ve berber hizmeti verildi. Mobil kuaför ve berberler önünde uzun kuyruklar oluşturan depremzedeler, kişisel bakım hizmetinden memnuniyetlerini dile getirdi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz ancak inşallah el ele vererek bu zor günleri de atlatacağız. Biz Mamak Belediyesi olarak depremin vurduğu illerimizde vatandaşımızı bir an olsun yalnız bırakmadık. Onların her ihtiyacını düşündük… Ankaralı gönüllü berber ve kuaförlerimizle bölgede vatandaşlarımıza ulaştık onların kişisel bakımlarının yapılmasını da sağladık. Bundan sonra da depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Mamak Belediyesi, Ankara Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Dayanışma Derneği, Başkent Keçiören Berber Esnafları Kültür ve Dayanışma Derneği işbirliği ile gönüllü kuaför ve berberler, deprem bölgesindeki depremzedelerin kişisel bakımını üstlendi...

Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya’da depremzedelerin kişisel bakım ihtiyacı için Mamak Belediyesi harekete geçti. Ankara Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Dayanışma Derneği, Başkent Keçiören Berber Esnafları Kültür ve Dayanışma Derneği ve Mamak Belediyesi işbirliğinde deprem bölgesinde mobil kuaför ve berber hizmeti verildi.

Mobil kuaför ve berberler önünde uzun kuyruklar oluşturan depremzedeler, kişisel bakım hizmetinden memnuniyetlerini dile getirdi.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz ancak inşallah el ele vererek bu zor günleri de atlatacağız. Biz Mamak Belediyesi olarak depremin vurduğu illerimizde vatandaşımızı bir an olsun yalnız bırakmadık. Onların her ihtiyacını düşündük… Ankaralı gönüllü berber ve kuaförlerimizle bölgede vatandaşlarımıza ulaştık onların kişisel bakımlarının yapılmasını da sağladık. Bundan sonra da depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.