Daştan’dan Aslan’a ziyaret

Yerel 20.09.2023 - 15:06, Güncelleme: 20.09.2023 - 15:06
 

Daştan’dan Aslan’a ziyaret

ANKHABER Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan’ın ziyaretleri sürüyor.
Son olarak, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetik Daire Başkanı olarak atanan Yetiş Ali Aslan’ı ziyaret eden, Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi: “Son dönemdeki ziyaretlerimize bir yenisini daha ekledik. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetik Daire Başkanı olarak atanan Sayın Yetiş Ali Aslan beye Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisi ile engelli kardeşlerimizin yaşamını daha nasıl kolaylaştırırız konusu üzerine güzel bir sohbet yaptık. İnşallah, kendisine bağlı tüm birimlerle engelli kardeşlerimin yanında olacağını belirtti. Bizler de kendisine verecekleri desteklerden dolayı ve de bu nazik kabulü ve misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ettik. Engelli Hakları Federasyonu olarak bizlere vereceği desteklerden dolayı mutlu olduk. Bizler de her zaman sayın Başkanın yanın da olacağız. Tekrar Allah hayırlı uğurlu etsin. Yeni görevinizde başarılar dileriz.”
ANKHABER Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan’ın ziyaretleri sürüyor.

Son olarak, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetik Daire Başkanı olarak atanan Yetiş Ali Aslan’ı ziyaret eden, Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi:

“Son dönemdeki ziyaretlerimize bir yenisini daha ekledik. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetik Daire Başkanı olarak atanan Sayın Yetiş Ali Aslan beye Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisi ile engelli kardeşlerimizin yaşamını daha nasıl kolaylaştırırız konusu üzerine güzel bir sohbet yaptık. İnşallah, kendisine bağlı tüm birimlerle engelli kardeşlerimin yanında olacağını belirtti. Bizler de kendisine verecekleri desteklerden dolayı ve de bu nazik kabulü ve misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ettik. Engelli Hakları Federasyonu olarak bizlere vereceği desteklerden dolayı mutlu olduk. Bizler de her zaman sayın Başkanın yanın da olacağız. Tekrar Allah hayırlı uğurlu etsin. Yeni görevinizde başarılar dileriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.