Daştan, engellilerin sağlık hizmeti alırken yaşadığı sorunlarını Dr. Kurtcebe’ye anlattı ve destek sözü aldı

Sağlık 27.09.2023 - 23:01, Güncelleme: 27.09.2023 - 23:01
 

Daştan, engellilerin sağlık hizmeti alırken yaşadığı sorunlarını Dr. Kurtcebe’ye anlattı ve destek sözü aldı

Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşler Den Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, Ankara İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Ali Niyazi Kurtcebe’yi ziyaretinde, engellilerin sorunlarını aktararak çözümünü talep etti.
ANKHABER Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşler Den Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, engellilerin gündelik hayatta yaşadığı sorunların giderilmesi için ziyaretlerini sürdürüyor, taleplerini dile getiriyor. Daştan, son olarak Ankara İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Ali Niyazi Kurtcebe’yi makamında ziyaret ederek, engellilerin sağlık hizmetlerini alırken yaşadığı sıkıntıları gündeme getirdi. Dr. Kurtcebe, sorunların çözümüne ilişkin elinken geleni yapacağını belirtti. Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşler Den Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan’ın ziyarete ilişkin değerlendirmesi şöyle:   YAŞANAN SORUNLAR VE DESTEK SÖZÜ   Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşler Den Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan “Engelli Hakları Federasyonu olarak Ankara İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Ali Niyazi Kurtcebe’yi makamında ziyaret ederek engelli camiasının sağlık hizmetlerinde yaşamış olduğu sorunları aktardım. Özellikle de engelli otoparklarının engelliler tarafından kullanılamadığını, hastanelerdeki yöneticilere bunu defalarca bildirmemize rağmen hiç çözüm bulunamadığını, muayenelerde öncelik hakkı olmasına rağmen poliklinik doktorlarının maalesef genellikle engelli hastalara öncelik hakkını kullandırmadığını, ‘sıranızı bekleyin’ diyerek hastaların içinde sürekli uyardıklarını aktardım. Ayrıca, engelli bir hastanın herkese kendisinin engelli olduğunu söylemek zorunda olmaması gerektiğini, zaten giriş yaptırırken engelli kimliğini ibraz ettiklerini belirterek bu hususlarda desteklerini talep ettik. Kıymetli Müdürümüz kendisi de bir fizik tedavi doktoru olduğu için Engelliler hususunda tüm çalışmaların yapıldığını, takibini de bizzat kendisi yaptığını söyledi Biz de Federasyon olarak tüm faaliyetlerinde birlik beraberlik içinde çalışabileceğimizi ilettik. Müdür bey de ‘neden olmasın’ dedi. Kendisine bu nazik kabulü ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”   ÇİÇEK TAKDİMİNDE BULUNDU   Ali Daştan görüşme sonrası Ankara İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Ali Niyazi Kurtcebe’ye Engelli Hakları Federasyonu adına çiçek takdim etti.
Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşler Den Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, Ankara İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Ali Niyazi Kurtcebe’yi ziyaretinde, engellilerin sorunlarını aktararak çözümünü talep etti.

ANKHABER

Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşler Den Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, engellilerin gündelik hayatta yaşadığı sorunların giderilmesi için ziyaretlerini sürdürüyor, taleplerini dile getiriyor.

Daştan, son olarak Ankara İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Ali Niyazi Kurtcebe’yi makamında ziyaret ederek, engellilerin sağlık hizmetlerini alırken yaşadığı sıkıntıları gündeme getirdi. Dr. Kurtcebe, sorunların çözümüne ilişkin elinken geleni yapacağını belirtti.

Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşler Den Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan’ın ziyarete ilişkin değerlendirmesi şöyle:

 

YAŞANAN SORUNLAR VE DESTEK SÖZÜ

 

Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşler Den Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan

Engelli Hakları Federasyonu olarak Ankara İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Ali Niyazi Kurtcebe’yi makamında ziyaret ederek engelli camiasının sağlık hizmetlerinde yaşamış olduğu sorunları aktardım. Özellikle de engelli otoparklarının engelliler tarafından kullanılamadığını, hastanelerdeki yöneticilere bunu defalarca bildirmemize rağmen hiç çözüm bulunamadığını, muayenelerde öncelik hakkı olmasına rağmen poliklinik doktorlarının maalesef genellikle engelli hastalara öncelik hakkını kullandırmadığını, ‘sıranızı bekleyin’ diyerek hastaların içinde sürekli uyardıklarını aktardım. Ayrıca, engelli bir hastanın herkese kendisinin engelli olduğunu söylemek zorunda olmaması gerektiğini, zaten giriş yaptırırken engelli kimliğini ibraz ettiklerini belirterek bu hususlarda desteklerini talep ettik.

Kıymetli Müdürümüz kendisi de bir fizik tedavi doktoru olduğu için Engelliler hususunda tüm çalışmaların yapıldığını, takibini de bizzat kendisi yaptığını söyledi Biz de Federasyon olarak tüm faaliyetlerinde birlik beraberlik içinde çalışabileceğimizi ilettik. Müdür bey de ‘neden olmasın’ dedi. Kendisine bu nazik kabulü ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”

 

ÇİÇEK TAKDİMİNDE BULUNDU

 

Ali Daştan görüşme sonrası Ankara İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Ali Niyazi Kurtcebe’ye Engelli Hakları Federasyonu adına çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.