ÇYDD Geleneksel Yıl Sonu Kermesi Düzenlendi

Kültür-Sanat 11.12.2022 - 21:13, Güncelleme: 11.12.2022 - 21:13
 

ÇYDD Geleneksel Yıl Sonu Kermesi Düzenlendi

Sema KUMRULU / Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ankara Şubesi'nin geleneksel yılsonu ''Tasarım Pazarı Kermesi'' 10 Aralık 2022 tarihinde Ankara HiltonSA'da düzenlendi.
Geliri üniversite öğrencilerine burs olarak aktarılacak olan Tasarım Pazarı, tasarımcılarla işbirliği ile düzenlendi. ''Kız çocuklarımıza bir katkı da benden olsun '' mottosuyla yola çıkılan etkinliğe birçok tasarımcı katıldı. Etkinliğe katılan sanatçılar şunları söyledi: Ressam-Şair Candan Manyaslı, ''Tasarım olarak çalıştığım magnetlerimle Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin açmış olduğu kermesteyiz. Uzun süredir yiyecek resimleri yapıyorum. Bugün de, baklava, börek, pasta gibi farklı materyallerden oluşturduğum magnetlerimle buradayım. Tasarımcı Nazlı Civaş Aydın, ''Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin düzenlemiş olduğu etkinliğe katkım olması amacıyla katıldım. Hem de mine, telkari, gümüş işlemeciliği ve doğal taşlardan olan çalışmalarımı sergilemek istedim. Y. İç Mimar- Tasarımcı Duygu Aşcıoğlu '' Renovart İç Mimarlık firması sahibiyim. Mesleğimin yanı sıra ev dekorasyonları ve pozen dediğimiz kendi tasarımımız olan toprak boncuklarla bir koleksiyon hazırladım. Genellikle tasarım pazarlarına katılıyorum. Bugün burada Türkan Saylan Derneği'nin 'Kız Çocukları Okusun' kampanyasına toprak boncuklarımla katıldım. Makrome tasarımcısı Burcu Topuz ''Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin düzenlediği Tasarım Pazarına, özellikle kız çocuklarımızı okutmak için destek olmak istedim. Kendi bağışlarımızı yaparak, standlarımızı aldık, satışlarımızı yapıyoruz. Bee-Rope'dan Burcu Topuz olarak, geleceğe umutla bakmak için bu tarz ortamlarda olmaktan çok mutluyum. HiltonSa'da düzenlenen ve bir gün süren ÇYDD Tasarım Pazarı yoğun ilgi gördü. Çok değerli tasarımcıların katıldığı, ÇYDD üyelerinin hazırlamış olduğu yiyecekler ve müzik eşliğinde söylenen Atatürk marşları ile organizasyon devam etti. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Türkan Saylan nurlarda uyu.
Sema KUMRULU / Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ankara Şubesi'nin geleneksel yılsonu ''Tasarım Pazarı Kermesi'' 10 Aralık 2022 tarihinde Ankara HiltonSA'da düzenlendi.

Geliri üniversite öğrencilerine burs olarak aktarılacak olan Tasarım Pazarı, tasarımcılarla işbirliği ile düzenlendi. ''Kız çocuklarımıza bir katkı da benden olsun '' mottosuyla yola çıkılan etkinliğe birçok tasarımcı katıldı.

Etkinliğe katılan sanatçılar şunları söyledi:

Ressam-Şair Candan Manyaslı, ''Tasarım olarak çalıştığım magnetlerimle Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin açmış olduğu kermesteyiz. Uzun süredir yiyecek resimleri yapıyorum. Bugün de, baklava, börek, pasta gibi farklı materyallerden oluşturduğum magnetlerimle buradayım.

Tasarımcı Nazlı Civaş Aydın, ''Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin düzenlemiş olduğu etkinliğe katkım olması amacıyla katıldım. Hem de mine, telkari, gümüş işlemeciliği ve doğal taşlardan olan çalışmalarımı sergilemek istedim.

Y. İç Mimar- Tasarımcı Duygu Aşcıoğlu '' Renovart İç Mimarlık firması sahibiyim. Mesleğimin yanı sıra ev dekorasyonları ve pozen dediğimiz kendi tasarımımız olan toprak boncuklarla bir koleksiyon hazırladım. Genellikle tasarım pazarlarına katılıyorum. Bugün burada Türkan Saylan Derneği'nin 'Kız Çocukları Okusun' kampanyasına toprak boncuklarımla katıldım.

Makrome tasarımcısı Burcu Topuz ''Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin düzenlediği Tasarım Pazarına, özellikle kız çocuklarımızı okutmak için destek olmak istedim. Kendi bağışlarımızı yaparak, standlarımızı aldık, satışlarımızı yapıyoruz. Bee-Rope'dan Burcu Topuz olarak, geleceğe umutla bakmak için bu tarz ortamlarda olmaktan çok mutluyum.

HiltonSa'da düzenlenen ve bir gün süren ÇYDD Tasarım Pazarı yoğun ilgi gördü. Çok değerli tasarımcıların katıldığı, ÇYDD üyelerinin hazırlamış olduğu yiyecekler ve müzik eşliğinde söylenen Atatürk marşları ile organizasyon devam etti.

Emeği geçen herkesi kutluyorum. Türkan Saylan nurlarda uyu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.