‘Cüneyt Arkın’ adı Çankaya’da yaşayacak

Kültür-Sanat 20.07.2022 - 08:49, Güncelleme: 20.07.2022 - 08:49
 

‘Cüneyt Arkın’ adı Çankaya’da yaşayacak

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın adı Çankaya'da yaşayacak...
Sema KUMRULU Çankaya Belediye Meclisi, tüm partilerin ortak önergesi ile Çankaya'da yapılacak bir parka veya merkeze 28 Haziran 2022 tarihinde kaybettiğimiz Sanatçı Cüneyt Arkın'ın isminin verilmesini oybirliği ile kabul etti. Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkı'nın duruşundan hiç bir zaman ödün vermediğine dikkat çeken Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ''Çok değerli sanatçımız Cüneyt Arkın'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Meclisimiz de tüm partilerin ortak önerisi ve oybirliği ile Cüneyt Arkın ismini Çankaya'da yaşatmak için adım attı. Bu bizim için bir onurdur'' diye konuştu. Türk sinema tarihine damga vuran isimlerden Arkın'ın ölümüyle bir devir kapandı. Gelecek nesillerin, vatan ve Atatürk sevgisiyle dolu sanatçının adının yaşatılması adına verilen karar için Çankaya Belediyesi'ne teşekkürler.
Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın adı Çankaya'da yaşayacak...

Sema KUMRULU

Çankaya Belediye Meclisi, tüm partilerin ortak önergesi ile Çankaya'da yapılacak bir parka veya merkeze 28 Haziran 2022 tarihinde kaybettiğimiz Sanatçı Cüneyt Arkın'ın isminin verilmesini oybirliği ile kabul etti.

Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkı'nın duruşundan hiç bir zaman ödün vermediğine dikkat çeken Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ''Çok değerli sanatçımız Cüneyt Arkın'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Meclisimiz de tüm partilerin ortak önerisi ve oybirliği ile Cüneyt Arkın ismini Çankaya'da yaşatmak için adım attı. Bu bizim için bir onurdur'' diye konuştu.

Türk sinema tarihine damga vuran isimlerden Arkın'ın ölümüyle bir devir kapandı. Gelecek nesillerin, vatan ve Atatürk sevgisiyle dolu sanatçının adının yaşatılması adına verilen karar için Çankaya Belediyesi'ne teşekkürler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.