“Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Bir Asırlık Emek” Konulu Sergi Açıldı

Kültür-Sanat 22.11.2023 - 11:14, Güncelleme: 22.11.2023 - 11:14
 

“Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Bir Asırlık Emek” Konulu Sergi Açıldı

Keçiören Belediyesi Sanat Galerisi’nde “Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Bir Asırlık Emek” konulu serginin açılışı yarın gerçekleştirildi.
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok açılışta yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, çok kıymetli sanatçılarımızın güzide eserlerinin yer aldığı “Bir Asırlık Emek” sergimizin açılışını gerçekleştirdik. Bizi biz yapan, Cumhuriyeti ve Anadolu’muzu tek ve özgün kılan değerlerimiz, sanatımızdır. Ne mutlu ki geçmişten bugüne bu topraklar nice sanatçılar yetiştirdi, özümüzü ve kimliğimizi aktaran eserlerle tarihimizi yaşattı ve yaşatmaya devam ediyor.” dedi. Açılışa Başkan Altınok’un yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Senem Arıkan, Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emine Özmete, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Kadir Karapınar ile sanatçılar Gamze Kılınçarslan, Mükerrem Taşkapılıoğlu, Şafak Poyrazoğlu, Sibel Radiye Gül ve Haluk Derinöz katıldı. Sanatseverler, toplam 290 eserin bulunduğu sergiyi 4 Aralık’a kadar ücretsiz ziyaret edilebilecek.
Keçiören Belediyesi Sanat Galerisi’nde “Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Bir Asırlık Emek” konulu serginin açılışı yarın gerçekleştirildi.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok açılışta yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, çok kıymetli sanatçılarımızın güzide eserlerinin yer aldığı “Bir Asırlık Emek” sergimizin açılışını gerçekleştirdik. Bizi biz yapan, Cumhuriyeti ve Anadolu’muzu tek ve özgün kılan değerlerimiz, sanatımızdır. Ne mutlu ki geçmişten bugüne bu topraklar nice sanatçılar yetiştirdi, özümüzü ve kimliğimizi aktaran eserlerle tarihimizi yaşattı ve yaşatmaya devam ediyor.” dedi.

Açılışa Başkan Altınok’un yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Senem Arıkan, Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emine Özmete, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Kadir Karapınar ile sanatçılar Gamze Kılınçarslan, Mükerrem Taşkapılıoğlu, Şafak Poyrazoğlu, Sibel Radiye Gül ve Haluk Derinöz katıldı.

Sanatseverler, toplam 290 eserin bulunduğu sergiyi 4 Aralık’a kadar ücretsiz ziyaret edilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.