Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz doğum günü kutlaması

Yerel (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 26.02.2024 - 13:01, Güncelleme: 26.02.2024 - 13:02
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz doğum günü kutlaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutu önünde toplanan bir grup vatandaş, Erdoğan'ın doğum gününü kutlamak için sevgi gösterisinde bulundu.
Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin açılış törenine katılmak üzere evinden çıkarken, konutunun yakınında kendisini bekleyen vatandaşları fark etti ve konvoyunu durdurarak onlarla bir araya geldi. AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Cem Çekerek, Erdoğan'a aracından inerek üzerinde Cumhurbaşkanı'nın resmi ve Türk bayrağının yer aldığı bir pasta takdim etti. Erdoğan, bekleyenlere teşekkür ederek basın mensuplarına ve vatandaşlara çikolata dağıttı. Pasta önünde bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet eden Erdoğan, "Dün de bugün de yarın da seninleyiz, doğum günün kutlu olsun Reis" ve "İyi ki doğdun Reis, gençlik her daim seninle" yazılı pankartların açıldığı alanda sevgi gösterilerini kabul etti. Daha sonra aracına binerek açılış törenine gitmek üzere oradan ayrılan Erdoğan, yol üzerinde kendisiyle konuşmak isteyen bir vatandaşla da iletişim kurdu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutu önünde toplanan bir grup vatandaş, Erdoğan'ın doğum gününü kutlamak için sevgi gösterisinde bulundu.

Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin açılış törenine katılmak üzere evinden çıkarken, konutunun yakınında kendisini bekleyen vatandaşları fark etti ve konvoyunu durdurarak onlarla bir araya geldi.

AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Cem Çekerek, Erdoğan'a aracından inerek üzerinde Cumhurbaşkanı'nın resmi ve Türk bayrağının yer aldığı bir pasta takdim etti.

Erdoğan, bekleyenlere teşekkür ederek basın mensuplarına ve vatandaşlara çikolata dağıttı.

Pasta önünde bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet eden Erdoğan, "Dün de bugün de yarın da seninleyiz, doğum günün kutlu olsun Reis" ve "İyi ki doğdun Reis, gençlik her daim seninle" yazılı pankartların açıldığı alanda sevgi gösterilerini kabul etti.

Daha sonra aracına binerek açılış törenine gitmek üzere oradan ayrılan Erdoğan, yol üzerinde kendisiyle konuşmak isteyen bir vatandaşla da iletişim kurdu.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.