Çorumlulardan Mehmet Bahçeci’ye görev

Spor Sahnesi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2021 - 08:13, Güncelleme: 09.05.2021 - 08:13
 

Çorumlulardan Mehmet Bahçeci’ye görev

Ankara’da iş ve spor dünyasının yakından tanıdığı Mehmet Bahçeci, Genel Merkezi İstanbul’da bulunan Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu’nun Spor Kurulu Başkanı oldu. Yönetim Kurulu Kararı Ticari faaliyetlerinin yanı sıra Başkent Seğmenler Spor Kulübü Başkanlığını da yapan Mehmet Bahçeci, Genel Başkanlığını Metin Akkuş’un yaptığı Federasyon tarafından Yönetim Kurulu kararıyla Spor Kurulu Birim Başkanlığına atındı. Bahçeci’nin mesajı Çorum Boğazkale doğumlu olan Mehmet Bahçeci, alınan bu kararın ardından yaptığı açıklamada, “Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Metin Akkuş ve değerli yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” diyerek şu ifadeleri kullandı: “Her kademedeki tüm başkanlarımıza, yardımcılarına ve değerli Hocam Semra Demirer ile desteğini esirgemeyen Funda Çalışkan hanımefendiye Kadın Kolları, Gençlik Kolları kadrolarımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Başarı hep beraber olursak gelecektir. Şu andan itibaren kollarımızı sıvayıp gençlerimizi de bu platforma katacağız. Çorumlu hemşehrilerimizin de spor da var olduğunu tüm ülkeye ve dünyaya göstereceğiz inşallah. Metin Akkuş Başkanım ve kurulda birlikte olacağımız İTÜ Öğretim Görevlisi Semra Demirer Hocamla çalışmaktan mutlu olacağım.”

Ankara’da iş ve spor dünyasının yakından tanıdığı Mehmet Bahçeci, Genel Merkezi İstanbul’da bulunan Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu’nun Spor Kurulu Başkanı oldu.

Yönetim Kurulu Kararı

Ticari faaliyetlerinin yanı sıra Başkent Seğmenler Spor Kulübü Başkanlığını da yapan Mehmet Bahçeci, Genel Başkanlığını Metin Akkuş’un yaptığı Federasyon tarafından Yönetim Kurulu kararıyla Spor Kurulu Birim Başkanlığına atındı.

Bahçeci’nin mesajı

Çorum Boğazkale doğumlu olan Mehmet Bahçeci, alınan bu kararın ardından yaptığı açıklamada, “Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Metin Akkuş ve değerli yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” diyerek şu ifadeleri kullandı:

“Her kademedeki tüm başkanlarımıza, yardımcılarına ve değerli Hocam Semra Demirer ile desteğini esirgemeyen Funda Çalışkan hanımefendiye Kadın Kolları, Gençlik Kolları kadrolarımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Başarı hep beraber olursak gelecektir. Şu andan itibaren kollarımızı sıvayıp gençlerimizi de bu platforma katacağız. Çorumlu hemşehrilerimizin de spor da var olduğunu tüm ülkeye ve dünyaya göstereceğiz inşallah. Metin Akkuş Başkanım ve kurulda birlikte olacağımız İTÜ Öğretim Görevlisi Semra Demirer Hocamla çalışmaktan mutlu olacağım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.