Çorbalar Ertuğrul Başkan'dan

Yerel 11.01.2024 - 17:38, Güncelleme: 11.01.2024 - 17:38
 

Çorbalar Ertuğrul Başkan'dan

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Yaşam Merkezi Pursaklar Millet Kıraathanesine ders çalışmak, kitap okumak ve sınavlara hazırlanmak için gelen gençlere çorba ikram etti.
Göreve başlar başlamaz gençlerin okuma kültürü kazanımı, bilgi paylaşımı vesessiz sakin ortamlardaders çalışabilmeleri için ilçeye 7 Millet Kıraathanesi kazandıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar Millet Kıraathanesinde genç dimağları ziyaret ederek, çorba ikram etti. Millet Kıraathanelerindeki gençlerin, bir yandan ders çalışma bir yandan da sosyalleşme imkânı bulduğunu belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Sıcacık, tertemiz mekânlarda gençlerimize hizmet veriyoruz. Ders çalışmak ve kitap okumak için Millet Kıraathanelerimize gelen genç kardeşlerimize ders aralarında çay ve çorba ikram ediyoruz. Çay canı çeken çayını, çorba canı çeken çorbasını alıyor. Onlar bizim güçlü yarınlarımız.Gençlerimizin çalışma azmi ve heyecanları bizi ziyadesi ile mutlu ediyor. Değer veren, değer bulur’’ dedi. Gençleri selamlamak amacıyla Millet Kıraathanelerini sık sık ziyaret eden Başkan Ertuğrul Çetin, burada kitap okuma ve ders çalışmak için gelen çocuklarla, çay ve çorba eşliğinde kısa sohbetler etti.  
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Yaşam Merkezi Pursaklar Millet Kıraathanesine ders çalışmak, kitap okumak ve sınavlara hazırlanmak için gelen gençlere çorba ikram etti.

Göreve başlar başlamaz gençlerin okuma kültürü kazanımı, bilgi paylaşımı vesessiz sakin ortamlardaders çalışabilmeleri için ilçeye 7 Millet Kıraathanesi kazandıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar Millet Kıraathanesinde genç dimağları ziyaret ederek, çorba ikram etti.

Millet Kıraathanelerindeki gençlerin, bir yandan ders çalışma bir yandan da sosyalleşme imkânı bulduğunu belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Sıcacık, tertemiz mekânlarda gençlerimize hizmet veriyoruz. Ders çalışmak ve kitap okumak için Millet Kıraathanelerimize gelen genç kardeşlerimize ders aralarında çay ve çorba ikram ediyoruz. Çay canı çeken çayını, çorba canı çeken çorbasını alıyor. Onlar bizim güçlü yarınlarımız.Gençlerimizin çalışma azmi ve heyecanları bizi ziyadesi ile mutlu ediyor. Değer veren, değer bulur’’ dedi.

Gençleri selamlamak amacıyla Millet Kıraathanelerini sık sık ziyaret eden Başkan Ertuğrul Çetin, burada kitap okuma ve ders çalışmak için gelen çocuklarla, çay ve çorba eşliğinde kısa sohbetler etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.