Çocuklardan Ertuğrul Başkan’a Çat Kapı Ziyaret

Yerel 20.11.2023 - 12:35, Güncelleme: 20.11.2023 - 12:35
 

Çocuklardan Ertuğrul Başkan’a Çat Kapı Ziyaret

Eğitimden spora, kültürden sanata, bilimden teknolojiye birçok etkinliği çocuklarla buluşturan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, kendilerini çat kapı ziyarete gelen çocukları makamında misafir etti.
Makam kapısını günün her saati hemşerilerine sonuna kadar açan Başkan Ertuğrul Çetin’e çocuklardan sürpriz bir ziyaret geldi. Geleceğin Türkiye’sine büyük katkılar sunacak olan çocuklarla keyifli dolu dakikalar geçiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, minik çocuklarla tek tek yakından ilgilendi. Geleceğin mimarı olarak gördüğü çocukların ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Geleceğimizin teminatı, minik hanımefendiler başkan amcalarını ziyarete gelmiş.Eğer çocuklar biz başkan ile görüşmek istiyoruz diye makama gelebiliyorlar ise gönül köprülerini kurmuşuz demektir.İnşallah gelecekte bu ilçeye ve bu memlekete büyük faydaları dokunacak.Onlara daha iyi bir gelecek sunabilmek adına Belediye olarak gereken tüm çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza ziyaretleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her şey çocuklarımız için" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ertuğrul Çetin, güler yüzle ve tebessüm eden bakışlarla kendisini selamlayan çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
Eğitimden spora, kültürden sanata, bilimden teknolojiye birçok etkinliği çocuklarla buluşturan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, kendilerini çat kapı ziyarete gelen çocukları makamında misafir etti.

Makam kapısını günün her saati hemşerilerine sonuna kadar açan Başkan Ertuğrul Çetin’e çocuklardan sürpriz bir ziyaret geldi. Geleceğin Türkiye’sine büyük katkılar sunacak olan çocuklarla keyifli dolu dakikalar geçiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, minik çocuklarla tek tek yakından ilgilendi.

Geleceğin mimarı olarak gördüğü çocukların ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Geleceğimizin teminatı, minik hanımefendiler başkan amcalarını ziyarete gelmiş.Eğer çocuklar biz başkan ile görüşmek istiyoruz diye makama gelebiliyorlar ise gönül köprülerini kurmuşuz demektir.İnşallah gelecekte bu ilçeye ve bu memlekete büyük faydaları dokunacak.Onlara daha iyi bir gelecek sunabilmek adına Belediye olarak gereken tüm çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza ziyaretleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her şey çocuklarımız için" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ertuğrul Çetin, güler yüzle ve tebessüm eden bakışlarla kendisini selamlayan çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.