Çocuklara Hayvan Sevgisi Aşılanıyor

Güncel 05.10.2023 - 14:03, Güncelleme: 05.10.2023 - 14:03
 

Çocuklara Hayvan Sevgisi Aşılanıyor

Mamak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, hayvan sevgisini çocuklara aşılayabilmek için yürüttüğü eğitim ve bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor.
Mamak Özel eğitim Anaokulu ve Çiğiltepe Zübeyde Hanım Anaokulu’nda4 Ekim Hayvanları Koruma günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Mamak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklara; hayvan sevgisi, bakımı ve merhamet duygusu ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Etkinliğe Mamak Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Bakım Evi’nin sevimli üyesi Tarçın da katıldı. Çocuklar Tarçın ile yakından ilgilenirken Veteriner hekimler, hayvan sağlığı ve bakımı ilgili de çocukları bilgilendirdi.Mamak Belediyesi Sokak Hayvanları Ambulansı ile ilgili debilgi paylaşımında bulunuldu. Ayrıca sokak hayvanları ile ilgili çocuklara beslenme, bakım, sahiplenme konuları anlatılırken evcil hayvanlar ile ilgili de bilgiler aktarıldı. Çocuklara Mamak Belediyesi tarafından bastırılan Can Yoldaşım boyama kitapları dağıtıldı. Mamak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde çocuklara hayvan sevgisini aşılamak için etkinlikler devam edecek.
Mamak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, hayvan sevgisini çocuklara aşılayabilmek için yürüttüğü eğitim ve bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor.

Mamak Özel eğitim Anaokulu ve Çiğiltepe Zübeyde Hanım Anaokulu’nda4 Ekim Hayvanları Koruma günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Mamak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklara;

hayvan sevgisi, bakımı ve merhamet duygusu ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Etkinliğe Mamak Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Bakım Evi’nin sevimli üyesi Tarçın da katıldı. Çocuklar Tarçın ile yakından ilgilenirken Veteriner hekimler, hayvan sağlığı ve bakımı ilgili de çocukları bilgilendirdi. Mamak Belediyesi Sokak Hayvanları Ambulansı ile ilgili debilgi paylaşımında bulunuldu. Ayrıca sokak hayvanları ile ilgili çocuklara beslenme, bakım, sahiplenme konuları anlatılırken evcil hayvanlar ile ilgili de bilgiler aktarıldı.

Çocuklara Mamak Belediyesi tarafından bastırılan Can Yoldaşım boyama kitapları dağıtıldı. Mamak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde çocuklara hayvan sevgisini aşılamak için etkinlikler devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.