Çiftçi Dostu Mamak Belediyesi’nden Nohut Desteği

Yerel 20.04.2023 - 10:37, Güncelleme: 20.04.2023 - 10:37
 

Çiftçi Dostu Mamak Belediyesi’nden Nohut Desteği

Mamak’ı üreten bir tarım kentine dönüştürmeyi hedefleyen ve göreve geldiği günden bu yana bunun için çalışan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, çiftçilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.
Mamak Belediyesi, Mamaklı çiftçilerin kırsal destek programları ile yanlarında olmaya devam ediyor. Mamak’ın tarım ve üretim merkezi Ekolojik Köy’de Azkan nohut tohumu dağıtımı gerçekleştirildi. Törene Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Gündoğdu ve emekçi üreten Mamaklı çiftçiler katıldı. Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı “Üreten Mamak diyerek çiftçilerimizin yanında olan Mamak Belediyemize ve Mamak Belediye Başkanımız Murat Köse’ye teşekkür ediyoruz” dedi. “Güzel Mamak’ımızın tarım potansiyelini artırmak için çalışıyoruz” Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ise “İlçemizin tarım ve hayvancılık anlamındaki imkânlarını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar çiftçilerimizle ilgili birçok projeyi hayata geçirdik. Nohut tohumu dağıtımlarımızın yanı sıra binlerce meyve ve sebze fidesi, ayçiçeği tohumları dağıttık. Biz aslında kolay kısmını yapıyoruz tabi. Sizler zor kısmını yapıyorsunuz. Çiftçilerimizin emeğine gayretine bir kez daha teşekkür ediyorum. Mamak’ımızın tarım potansiyelini daha da artırmak için çalışıyoruz. Çünkü toprağın ve tarımın önemi her geçen gün daha da artıyor. Bunun için kırsal desteklerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Mamak’ı üreten bir tarım kentine dönüştürmeyi hedefleyen ve göreve geldiği günden bu yana bunun için çalışan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, çiftçilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Mamak Belediyesi, Mamaklı çiftçilerin kırsal destek programları ile yanlarında olmaya devam ediyor. Mamak’ın tarım ve üretim merkezi Ekolojik Köy’de Azkan nohut tohumu dağıtımı gerçekleştirildi.

Törene Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Gündoğdu ve emekçi üreten Mamaklı çiftçiler katıldı. Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı “Üreten Mamak diyerek çiftçilerimizin yanında olan Mamak Belediyemize ve Mamak Belediye Başkanımız Murat Köse’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

“Güzel Mamak’ımızın tarım potansiyelini artırmak için çalışıyoruz”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ise “İlçemizin tarım ve hayvancılık anlamındaki imkânlarını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar çiftçilerimizle ilgili birçok projeyi hayata geçirdik. Nohut tohumu dağıtımlarımızın yanı sıra binlerce meyve ve sebze fidesi, ayçiçeği tohumları dağıttık. Biz aslında kolay kısmını yapıyoruz tabi. Sizler zor kısmını yapıyorsunuz. Çiftçilerimizin emeğine gayretine bir kez daha teşekkür ediyorum. Mamak’ımızın tarım potansiyelini daha da artırmak için çalışıyoruz. Çünkü toprağın ve tarımın önemi her geçen gün daha da artıyor. Bunun için kırsal desteklerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.