Cezmi Abi’den; “Bu; bir maaş, bir pasaport ve bir uçuş yazısıdır…”

Güncel 05.09.2023 - 14:45, Güncelleme: 05.09.2023 - 14:45
 

Cezmi Abi’den; “Bu; bir maaş, bir pasaport ve bir uçuş yazısıdır…”

Ankara basınının "Cezmi Abisi", usta gazeteci Cezmi Mesut Sayılgan, yeni köşe yazısında sektör çalışanlarının maaş, pasaport ve THY uçuşlarına ilişkin sıkıntılarını ele aldı.
Sevgili Medyaradar okurları, kıymetli meslektaşlarım umarım iyisinizdir. Ve umarım hayatınızda her şey yolunda gidiyordur. Dostlar; 7 Ağustos 2019 tarihinden bu yana sizlerle bu köşe aracılığıyla dertleşme, sorunlarımızı konuşma, çözümler için kafa yorma imkanı buldum. Özellikle sektör mensuplarımızın sosyal haklarını gündemde tutabilmek için çaba gösterdim. Kimi zaman maksat hasıl oldu, başardım. Kimi zaman ise ne kadar çabalasam da hedefe bir türlü ulaşamadım. Böyle zamanlarda aklıma hep Selahaddin Eyyubi’nin o meşhur sözü gelir; “Biz seferden sorumluyuz, zaferden değil!” Neyse kardeşlerim, bu girizgahın ardından biz yeniden ‘seferimize’ dönelim. CEZMİ ABİ’nin gazetecileri yakından ilgilendiren talepleri dile getirdiği yazısını okumak için: https://www.medyaradar.com/bu-bir-maas-bir-pasaport-ve-bir-ucus-yazisidir-makale-2141086
Ankara basınının "Cezmi Abisi", usta gazeteci Cezmi Mesut Sayılgan, yeni köşe yazısında sektör çalışanlarının maaş, pasaport ve THY uçuşlarına ilişkin sıkıntılarını ele aldı.

Sevgili Medyaradar okurları, kıymetli meslektaşlarım umarım iyisinizdir. Ve umarım hayatınızda her şey yolunda gidiyordur.

Dostlar; 7 Ağustos 2019 tarihinden bu yana sizlerle bu köşe aracılığıyla dertleşme, sorunlarımızı konuşma, çözümler için kafa yorma imkanı buldum. Özellikle sektör mensuplarımızın sosyal haklarını gündemde tutabilmek için çaba gösterdim. Kimi zaman maksat hasıl oldu, başardım. Kimi zaman ise ne kadar çabalasam da hedefe bir türlü ulaşamadım.

Böyle zamanlarda aklıma hep Selahaddin Eyyubi’nin o meşhur sözü gelir; “Biz seferden sorumluyuz, zaferden değil!”

Neyse kardeşlerim, bu girizgahın ardından biz yeniden ‘seferimize’ dönelim.

CEZMİ ABİ’nin gazetecileri yakından ilgilendiren talepleri dile getirdiği yazısını okumak için: https://www.medyaradar.com/bu-bir-maas-bir-pasaport-ve-bir-ucus-yazisidir-makale-2141086

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.