Ceylan, “Ankapark kurban edilmemeli”

Ankara 25.07.2022 - 12:14, Güncelleme: 25.07.2022 - 12:14
 

Ceylan, “Ankapark kurban edilmemeli”

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Ankapark’ıngeleceğine karar verilmesi için anket mmyapılması hakkında AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Ankapark’ıntoplumu kutuplaştırarak çözümsüz hale getirilmemesi gerektiğini söyledi.
Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Ankapark Başkent Ankara’nın en önemli prestij projelerinden biri olmasına rağmen, geçmişte kalması gereken bir takım yanlış tartışmalardan dolayı, konunun toplumu kutuplaştırarak çözümsüz hale getirilmesi doğru bir yaklaşım olmadığına değindi. Ankapark’ın, turizm potansiyelini  geliştirmek ve özellikle Başkent Ankara olmak üzere civar illerden gelecek çocukların ve ailelerinin hoşça vakit geçirebileceği bir yer olduğunu ifade eden Ceylan, Ankara’nın ekonomisine katkı sağlamak düşüncesiyle iyi niyetle yapıldığına dikkat çekti. Amaç Başkent Ankara’nın marka değerini artırmak Ülkemizin en büyük eğlence projesi olan Ankapark’ın kısır çekişmelere kurban edilmemesinevurgu yapan Ceylan, Ankara’nın kaynak değerlerinden önemli bir harcama yapılarak kazandırılan bu önemli proje artık geçmişte yaşananlar bir tarafa bırakılarak, doğrusu ve yanlışıyla kısa sürede hizmete açılarak çocuklarımızın sevindirilmesi gerektiğini belirtti. Toplumun kutuplaştırılmasının önünü açacak, hiçbir yasal ve objektif dayanağı olmayan anketle, Ankapark’ıngeleceğine karar vermek doğru bir yaklaşım olmayacağını ifade eden Ceylan, Anket yapılacaksa kısa süre açık kaldığı dönemde burayı ziyaret eden aileler ve çocuklar nezdinde anket yaptırılmalıdır. Şayet böyle bir anket yapılırsa, tüm çocukların Ankapark’ın açılması yönünde oy kullanacağına konuşmasında yer verdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Ankapark’ıngeleceğine karar verilmesi için anket mmyapılması hakkında AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Ankapark’ıntoplumu kutuplaştırarak çözümsüz hale getirilmemesi gerektiğini söyledi.

Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Ankapark Başkent Ankara’nın en önemli prestij projelerinden biri olmasına rağmen, geçmişte kalması gereken bir takım yanlış tartışmalardan dolayı, konunun toplumu kutuplaştırarak çözümsüz hale getirilmesi doğru bir yaklaşım olmadığına değindi.

Ankapark’ın, turizm potansiyelini  geliştirmek ve özellikle Başkent Ankara olmak üzere civar illerden gelecek çocukların ve ailelerinin hoşça vakit geçirebileceği bir yer olduğunu ifade eden Ceylan, Ankara’nın ekonomisine katkı sağlamak düşüncesiyle iyi niyetle yapıldığına dikkat çekti.

Amaç Başkent Ankara’nın marka değerini artırmak

Ülkemizin en büyük eğlence projesi olan Ankapark’ın kısır çekişmelere kurban edilmemesinevurgu yapan CeylanAnkara’nın kaynak değerlerinden önemli bir harcama yapılarak kazandırılan bu önemli proje artık geçmişte yaşananlar bir tarafa bırakılarak, doğrusu ve yanlışıyla kısa sürede hizmete açılarak çocuklarımızın sevindirilmesi gerektiğini belirtti.

Toplumun kutuplaştırılmasının önünü açacak, hiçbir yasal ve objektif dayanağı olmayan anketle, Ankapark’ıngeleceğine karar vermek doğru bir yaklaşım olmayacağını ifade eden Ceylan, Anket yapılacaksa kısa süre açık kaldığı dönemde burayı ziyaret eden aileler ve çocuklar nezdinde anket yaptırılmalıdır. Şayet böyle bir anket yapılırsa, tüm çocukların Ankapark’ın açılması yönünde oy kullanacağına konuşmasında yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.