Çankayalılar Bahar Gezisinde

Yerel 23.06.2023 - 14:20, Güncelleme: 23.06.2023 - 14:20
 

Çankayalılar Bahar Gezisinde

Çankaya Belediyesinin yaşlı bireylere hizmet verdiği baharevleri ile engelli bireyleri hizmet verdiği Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi üyeleri, düzenlenen gezi etkinlikleri ile güneşli havanın tadını çıkardı.
Çankaya Belediyesinin yaşlı vatandaşlara akranları ile bir arada hoşça vakit geçirmeleri için hizmet verdiği baharevleri yağmurlu günlerin ardından gelen güneşli havanın tadını Kızılcahamam doğa gezisiyle çıkardı. Baharevlerinde vatandaşların doğru hareketlerle yaşam kalitesini artırmaları için egzersiz dersleri veren Çankaya Belediyesi görevlisi Fizyoterapist de geziye katılarak, vatandaşlara orman havasında egzersiz yaptırdı. Gün boyu piknik ve birlikte söyledikleri şarkılarla hoşça vakit geçiren Çankayalı büyükler, Çankaya Belediyesine teşekkür ettiler. Engelli bireylerin sosyalleşmesi, yaşam becerileri kazanması ve kişisel  gelişimleri için çok yönlü bir yaşam merkezi olarak hizmet veren Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi üyeleri de geç gelen güneşli havanın tadını Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda düzenlenen piknik etkinliği ile çıkardı. Engelli bireyler ve aileleri, müzik eşliğinde birlikte oynadıkları oyunlarla doyasıya eğlendiler.
Çankaya Belediyesinin yaşlı bireylere hizmet verdiği baharevleri ile engelli bireyleri hizmet verdiği Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi üyeleri, düzenlenen gezi etkinlikleri ile güneşli havanın tadını çıkardı.

Çankaya Belediyesinin yaşlı vatandaşlara akranları ile bir arada hoşça vakit geçirmeleri için hizmet verdiği baharevleri yağmurlu günlerin ardından gelen güneşli havanın tadını Kızılcahamam doğa gezisiyle çıkardı. Baharevlerinde vatandaşların doğru hareketlerle yaşam kalitesini artırmaları için egzersiz dersleri veren Çankaya Belediyesi görevlisi Fizyoterapist de geziye katılarak, vatandaşlara orman havasında egzersiz yaptırdı. Gün boyu piknik ve birlikte söyledikleri şarkılarla hoşça vakit geçiren Çankayalı büyükler, Çankaya Belediyesine teşekkür ettiler.

Engelli bireylerin sosyalleşmesi, yaşam becerileri kazanması ve kişisel  gelişimleri için çok yönlü bir yaşam merkezi olarak hizmet veren Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi üyeleri de geç gelen güneşli havanın tadını Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda düzenlenen piknik etkinliği ile çıkardı. Engelli bireyler ve aileleri, müzik eşliğinde birlikte oynadıkları oyunlarla doyasıya eğlendiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.