Çankaya Evleri Yıl Sonu Sergisi Düzenlendi

Kültür-Sanat 14.06.2023 - 14:50, Güncelleme: 15.06.2023 - 11:35
 

Çankaya Evleri Yıl Sonu Sergisi Düzenlendi

Sema KUMRULU Çankaya Belediyesi Çankaya Evleri kursiyerlerinin bir yıl boyunca yaptıkları ürünler sergilerle taçlandırıldı.
     Çankaya Belediyesinin 21. yüzyılın halkevleri olarak tasarladığı ve katılan kursiyerler ile hayatın her alanına yönelik sosyal aktivitelerle kendilerini geliştirdikleri, sayısı 29'zu bulan Çankaya Evleri'nde bir yıllık emeklerini sergileme mutluluğu yaşandı.      Sergiler 6-13 Haziran Çiğdem, Yüzüncü Yıl, Ayrancı, Emek, Esat, Beysukent, Dikmen, Sokullu, Maltepe ve Yıldız'da açıldı.     Bademlidere, Bayraktar, Esat ve Mimar Sinan Çankaya Evi Ortak sergisi ise 12 Haziran 2023 tarihinde Esat Pazar Yerinde gerçekleşti. Resimden rölyefe, takı tasarımından örgüye, seramikten dekoratif ev aksesuarlarına kadar eserler sergilendi.     Esat Pazar Yerinde açılan sergiye dört resmiyle katılan Ressam Hamide Çoban  ''Yıl sonu sergimiz için buradayım. Çankaya Evleri'nin 16 yıldır kursiyeriyim. Alaylı olduğum için kendimi sürekli yenilemek adına resim kurslarına devam ediyorum. Hiçbir şey bilmeden başlamıştım. Resim çalışmalarımda kuru boya, pastel, sulu boya her tekniği denedim ama yağlı boyaya karar verdim. Hayvan resimlerine yöneldim. Tüm resimlerimde, arka fonda başka çalışmam olsa da bir hayvan figürü muhakkak koyuyorum. Hayvan resimlerini dokulu yağlı boya olarak tuvalime aktarıyorum. Çankaya Belediyesine açmış olduğu bütün kurslar için teşekkür ediyorum''     Bu güzel etkinlikte emeği geçenleri ve Ressam Hamide Çoban'ı kutluyorum.
Sema KUMRULU Çankaya Belediyesi Çankaya Evleri kursiyerlerinin bir yıl boyunca yaptıkları ürünler sergilerle taçlandırıldı.

     Çankaya Belediyesinin 21. yüzyılın halkevleri olarak tasarladığı ve katılan kursiyerler ile hayatın her alanına yönelik sosyal aktivitelerle kendilerini geliştirdikleri, sayısı 29'zu bulan Çankaya Evleri'nde bir yıllık emeklerini sergileme mutluluğu yaşandı.

     Sergiler 6-13 Haziran Çiğdem, Yüzüncü Yıl, Ayrancı, Emek, Esat, Beysukent, Dikmen, Sokullu, Maltepe ve Yıldız'da açıldı.

    Bademlidere, Bayraktar, Esat ve Mimar Sinan Çankaya Evi Ortak sergisi ise 12 Haziran 2023 tarihinde Esat Pazar Yerinde gerçekleşti. Resimden rölyefe, takı tasarımından örgüye, seramikten dekoratif ev aksesuarlarına kadar eserler sergilendi.

    Esat Pazar Yerinde açılan sergiye dört resmiyle katılan Ressam Hamide Çoban  ''Yıl sonu sergimiz için buradayım. Çankaya Evleri'nin 16 yıldır kursiyeriyim. Alaylı olduğum için kendimi sürekli yenilemek adına resim kurslarına devam ediyorum. Hiçbir şey bilmeden başlamıştım. Resim çalışmalarımda kuru boya, pastel, sulu boya her tekniği denedim ama yağlı boyaya karar verdim. Hayvan resimlerine yöneldim. Tüm resimlerimde, arka fonda başka çalışmam olsa da bir hayvan figürü muhakkak koyuyorum. Hayvan resimlerini dokulu yağlı boya olarak tuvalime aktarıyorum. Çankaya Belediyesine açmış olduğu bütün kurslar için teşekkür ediyorum''

    Bu güzel etkinlikte emeği geçenleri ve Ressam Hamide Çoban'ı kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.