Çankaya Belediyesi ekipleri mesaide

Ankara (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2021 - 08:34, Güncelleme: 24.03.2021 - 08:34
 

Çankaya Belediyesi ekipleri mesaide

Çankaya Belediyesi karla mücadele ekipleri,  akşam saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte kesintisiz çalışma yaptı. Çalışmalarını konumu yüksek mahallelerde sürdüren ekipler, merdivenli yolları ve kaldırımları da kürüyor.    Ankara Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak ana arterleri açan ekipler, sokakları açma çalışmalarını sürdürüyor. Çankaya Belediyesi, Ankara’da beklenen ve dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışına karşı yol açma ve tuzlama çalışmalarına anında başladı. Geceden sabaha çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşların ulaşım sıkıntısı yaşamaması için yoğun bir çalışma yürüttü. Okul, kreş ve sağlık merkezlerinin önünde çalışmalarını arttıran karla mücadele ekipleri, merdivenli yollarda ve kaldırımlarda küreme yapmaya devam ediyor.  Vatandaşların güvenliği açısından kaldırımları temizleyen ekipler de oluşturan Çankaya Belediyesi, kar nedeniyle oluşabilecek mağduriyetlerin önüne geçti. Çankaya Belediyesi, ayrıca vatandaşlardan gelen ihbarlara da anında müdahale etmek için seferber oldu.

Çankaya Belediyesi karla mücadele ekipleri,  akşam saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte kesintisiz çalışma yaptı. Çalışmalarını konumu yüksek mahallelerde sürdüren ekipler, merdivenli yolları ve kaldırımları da kürüyor.   

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak ana arterleri açan ekipler, sokakları açma çalışmalarını sürdürüyor.

Çankaya Belediyesi, Ankara’da beklenen ve dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışına karşı yol açma ve tuzlama çalışmalarına anında başladı. Geceden sabaha çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşların ulaşım sıkıntısı yaşamaması için yoğun bir çalışma yürüttü. Okul, kreş ve sağlık merkezlerinin önünde çalışmalarını arttıran karla mücadele ekipleri, merdivenli yollarda ve kaldırımlarda küreme yapmaya devam ediyor. 

Vatandaşların güvenliği açısından kaldırımları temizleyen ekipler de oluşturan Çankaya Belediyesi, kar nedeniyle oluşabilecek mağduriyetlerin önüne geçti. Çankaya Belediyesi, ayrıca vatandaşlardan gelen ihbarlara da anında müdahale etmek için seferber oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.