ÇALIŞMA HAYATININ İKİ ÖNEMLİ İSMİ Dr. OSMAN YILDIZ İLE RAFİ AY BULUŞTU

Çalışma Hayatı 21.12.2022 - 01:04, Güncelleme: 21.12.2022 - 01:07
 

ÇALIŞMA HAYATININ İKİ ÖNEMLİ İSMİ Dr. OSMAN YILDIZ İLE RAFİ AY BULUŞTU

HAK-İş Genel Başkan Yardımcısı Dr. Osman Yıldız ile Konfederasyona bağlı Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay bir araya gelerek Değerlendirmelerde bulundu.
ANKHABER Endüstriyel ilişkiler kapsamında Türkiye çalışma hayatının en güçlü aktörlerinden biri olan HAK-İŞ Konfederasyonu ve bağlı sendikaların birebir ya da birlikte yürüttüğü faaliyetler ve bu çerçevede verilen mesajlar emekçilerin hakkını, hukukunu koruma açısından büyük önem taşıyor. Bu bakımdan HAK-İş Genel Başkan Yardımcısı Dr. Osman Yıldız ile Konfederasyona bağlı Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay’ın bir araya gelmesi emekçiler açısından büyük önemi ve anlamı olan bir buluşmaydı. Türkiye’nin kadın emekçilerinin en güçlü hak/hukuk savunucusu sendikalarından Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay, 10 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilen 14. Olağan Genel Kurulda divan başkanlığını yürüten HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Yıldız’a teşekkür etti. Dr. Osman Yıldız’ın da tebrik ederek başarı dilediği ziyarette, gündeme ilişkin konular üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
HAK-İş Genel Başkan Yardımcısı Dr. Osman Yıldız ile Konfederasyona bağlı Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay bir araya gelerek Değerlendirmelerde bulundu.

ANKHABER

Endüstriyel ilişkiler kapsamında Türkiye çalışma hayatının en güçlü aktörlerinden biri olan HAK-İŞ Konfederasyonu ve bağlı sendikaların birebir ya da birlikte yürüttüğü faaliyetler ve bu çerçevede verilen mesajlar emekçilerin hakkını, hukukunu koruma açısından büyük önem taşıyor.

Bu bakımdan HAK-İş Genel Başkan Yardımcısı Dr. Osman Yıldız ile Konfederasyona bağlı Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay’ın bir araya gelmesi emekçiler açısından büyük önemi ve anlamı olan bir buluşmaydı.

Türkiye’nin kadın emekçilerinin en güçlü hak/hukuk savunucusu sendikalarından Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay, 10 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilen 14. Olağan Genel Kurulda divan başkanlığını yürüten HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Yıldız’a teşekkür etti.

Dr. Osman Yıldız’ın da tebrik ederek başarı dilediği ziyarette, gündeme ilişkin konular üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.