Cabbar Yıldız Anısına Ankaralı Gezginlerden Fotoğraf Sergisi

Kültür-Sanat 20.12.2022 - 20:31, Güncelleme: 20.12.2022 - 20:31
 

Cabbar Yıldız Anısına Ankaralı Gezginlerden Fotoğraf Sergisi

Sema KUMRULU / Yakın zamanda kaybettiğimiz Fotoğraf Sanatçısı ve Kameraman Cabbar Yıldız anısına Ankaralı Gezginler Grubu, 16. geleneksel fotoğraf sergisini açtı.
Ankaralı Gezginler Grubu'nun 16. Geleneksel ''Gezgin Gözüyle 2022'' fotoğraf sergisi Nazım Hikmet Kültür Merkezi- Hikmet Çetinkaya Salonu'nda açıldı. 18 Aralık 2022 tarihinde açılan fotoğraf sergisi 25 Kasım 2022 tarihine kadar sanatseverleri bekliyor. 109 fotoğrafçının bir araya gelerek oluşturduğu fotoğraf sergisi Türkiye'den ve dünyanın çeşitli yerlerinden fotoğraflanmış kareleri ''Gezgin Gözüyle 2022'' adı altında sergilendi. Teması; Dünyadan, Türkiye'den, Ankara'dan gezi fotoğrafları olan serginin seçici kurulu Haluk Sargın, Murat Selam ve Volkan Güneş'ten oluştu.  Koordinatörlüğünü de Haluk Sargın üstlendi. Fotoğraf Sanatçısı ve Kameraman Cabbar Yıldız'ın anısına düzenlenen Ankaralı Gezginler fotoğraf sanatçıları katılım paylarını, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine bağışlayarak derneğin projelerine katkıda bulundular.
Sema KUMRULU / Yakın zamanda kaybettiğimiz Fotoğraf Sanatçısı ve Kameraman Cabbar Yıldız anısına Ankaralı Gezginler Grubu, 16. geleneksel fotoğraf sergisini açtı.

Ankaralı Gezginler Grubu'nun 16. Geleneksel ''Gezgin Gözüyle 2022'' fotoğraf sergisi Nazım Hikmet Kültür Merkezi- Hikmet Çetinkaya Salonu'nda açıldı. 18 Aralık 2022 tarihinde açılan fotoğraf sergisi 25 Kasım 2022 tarihine kadar sanatseverleri bekliyor.

109 fotoğrafçının bir araya gelerek oluşturduğu fotoğraf sergisi Türkiye'den ve dünyanın çeşitli yerlerinden fotoğraflanmış kareleri ''Gezgin Gözüyle 2022'' adı altında sergilendi.

Teması; Dünyadan, Türkiye'den, Ankara'dan gezi fotoğrafları olan serginin seçici kurulu Haluk Sargın, Murat Selam ve Volkan Güneş'ten oluştu.  Koordinatörlüğünü de Haluk Sargın üstlendi.

Fotoğraf Sanatçısı ve Kameraman Cabbar Yıldız'ın anısına düzenlenen Ankaralı Gezginler fotoğraf sanatçıları katılım paylarını, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine bağışlayarak derneğin projelerine katkıda bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.