Büyük Kolej'den Deprem Bölgesine Yardım Eli

Yerel 13.02.2023 - 23:59, Güncelleme: 13.02.2023 - 23:59
 

Büyük Kolej'den Deprem Bölgesine Yardım Eli

Sema KUMRULU / Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından, eğitim camiası da bölgeye yardım için birlik oldu.
Ankara Büyük Kolej, depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak, onlara destek olmak adına yardım kampanyası başlattı. Büyük Kolej Yönetimi, Okul Aile Birliği ve gönüllü öğretmenler eşliğinde battaniye, uyku tulumu, mont, çorap, şapka, bere, eldiven, bebek bezi, mama, el feneri, pil, paketli gıdalar (Konserve, makarna, bakliyat)  gibi yardım malzemeleri Büyükşehir Belediyesi'ne teslim edildi. Ayrıca Okul Aile Birliği Üyeleri,  Burcu Topuz'un katkılarıyla,  1123 çift bot  ve 114 battaniye  deprem bölgesine gönderildi. Okul Aile Birliği Başkanı Esra Asrak: ''Büyük Kolej Okul Aile Birliği olarak, deprem bölgesine ilk yardım kampanyamızı gerçekleştirdik. Yeni giysiler, bebek maması, bebek bezi, paketli gıdalar, bot, çorap, battaniye, yorgan gibi ihtiyaçları Malatya'ya gönderdik. Yardım kampanyamız devam edecek. Bugün de diğer kolilerimizi hazırlayıp yine deprem bölgesine göndereceğiz. Bugünden itibaren, okulumuza gelen deprem mağduru öğrencilerimiz için de kampanya başlattık. Bir yıl boyunca okulumuz tarafından tam burslu olarak, yemek kitap, eğitim dahil olmak üzere misafir edilen öğrencilerimizin yanında olacağız. Kitap, kırtasiye, okul giyimi ve kıyafet ihtiyaçlarını da Okul Aile Birliği olarak karşılayacağız. Tabii ki yardımlarımız devam edecektir. Amacımız, bir nebze de olsa, depremin yaralarını sarabilmek'' diye konuştu. Büyük Kolej İdarecileri, Öğretmenleri, Okul Aile Birliği Üyeleri ve Velileri vefakar ve yardımsever olduklarını bir kez daha gösterdi. 12 yıldır Büyük Kolej ailesinden biri olarak, kalbi bizimle atan velilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize yürekten teşekkür ederim.
Sema KUMRULU / Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından, eğitim camiası da bölgeye yardım için birlik oldu.

Ankara Büyük Kolej, depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak, onlara destek olmak adına yardım kampanyası başlattı.

Büyük Kolej Yönetimi, Okul Aile Birliği ve gönüllü öğretmenler eşliğinde battaniye, uyku tulumu, mont, çorap, şapka, bere, eldiven, bebek bezi, mama, el feneri, pil, paketli gıdalar (Konserve, makarna, bakliyat)  gibi yardım malzemeleri Büyükşehir Belediyesi'ne teslim edildi. Ayrıca Okul Aile Birliği Üyeleri,  Burcu Topuz'un katkılarıyla,  1123 çift bot  ve 114 battaniye  deprem bölgesine gönderildi.

Okul Aile Birliği Başkanı Esra Asrak: '' Büyük Kolej Okul Aile Birliği olarak, deprem bölgesine ilk yardım kampanyamızı gerçekleştirdik. Yeni giysiler, bebek maması, bebek bezi, paketli gıdalar, bot, çorap, battaniye, yorgan gibi ihtiyaçları Malatya'ya gönderdik. Yardım kampanyamız devam edecek. Bugün de diğer kolilerimizi hazırlayıp yine deprem bölgesine göndereceğiz. Bugünden itibaren, okulumuza gelen deprem mağduru öğrencilerimiz için de kampanya başlattık. Bir yıl boyunca okulumuz tarafından tam burslu olarak, yemek kitap, eğitim dahil olmak üzere misafir edilen öğrencilerimizin yanında olacağız. Kitap, kırtasiye, okul giyimi ve kıyafet ihtiyaçlarını da Okul Aile Birliği olarak karşılayacağız. Tabii ki yardımlarımız devam edecektir. Amacımız, bir nebze de olsa, depremin yaralarını sarabilmek'' diye konuştu.

Büyük Kolej İdarecileri, Öğretmenleri, Okul Aile Birliği Üyeleri ve Velileri vefakar ve yardımsever olduklarını bir kez daha gösterdi. 12 yıldır Büyük Kolej ailesinden biri olarak, kalbi bizimle atan velilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize yürekten teşekkür ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.