Bülent Aktürk: Hayalimiz; büyük zaferlere imza atan gençlik

Spor Sahnesi 29.08.2022 - 21:37, Güncelleme: 29.08.2022 - 21:37
 

Bülent Aktürk: Hayalimiz; büyük zaferlere imza atan gençlik

Kutay Futbolcu Menajerliği kurucusu Bülent Aktürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Kutay Futbolcu Menajerliği kurucusu Bülent Aktürk; mesajında, “Bu büyük zaferi, bu ülkeyi ve bu cumhuriyeti bizlere armağan eden başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarına ve şehitlerimize borcumuzu ödemenin yolu, mücadele ettikleri alanlarda dünya çapında başarılara imza atan bir gençlik yetiştirmektir” dedi. Mucizevi bir destan yazıldı Bülent Aktürk, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki kahraman milletimizin birliği, beraberliği, azmi ve inancıyla kazanılan 30 Ağustos Zaferi, 100 yıl önceki koşullarda yazılmış mucizevi bir destandı. Bu destan ile milletimiz esarete düşmekten, topraklarımız düşman eline geçmekten kurtuldu ve böylece Türkiye Cumhuriyeti kuruldu. Değerleri korumanın yolu Tüm bu değerleri korumanın yolu her alanda başarılı insanlar yetiştirmekten geçer. Kutay Futbolcu Menajerliği olarak, hizmet etmekten onur duyduğumuz Türk gençlerinin ulusal ve uluslararası alanda zaferden zafere koşması için çalışıyoruz. Bunun olumlu sonuçlarını da alıyoruz. Bu vesile ile Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, bu zafere öncülük eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatan için canını siper eden şehit ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.”
Kutay Futbolcu Menajerliği kurucusu Bülent Aktürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kutay Futbolcu Menajerliği kurucusu Bülent Aktürk; mesajında, “Bu büyük zaferi, bu ülkeyi ve bu cumhuriyeti bizlere armağan eden başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarına ve şehitlerimize borcumuzu ödemenin yolu, mücadele ettikleri alanlarda dünya çapında başarılara imza atan bir gençlik yetiştirmektir” dedi.

Mucizevi bir destan yazıldı

Bülent Aktürk, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki kahraman milletimizin birliği, beraberliği, azmi ve inancıyla kazanılan 30 Ağustos Zaferi, 100 yıl önceki koşullarda yazılmış mucizevi bir destandı. Bu destan ile milletimiz esarete düşmekten, topraklarımız düşman eline geçmekten kurtuldu ve böylece Türkiye Cumhuriyeti kuruldu.

Değerleri korumanın yolu

Tüm bu değerleri korumanın yolu her alanda başarılı insanlar yetiştirmekten geçer. Kutay Futbolcu Menajerliği olarak, hizmet etmekten onur duyduğumuz Türk gençlerinin ulusal ve uluslararası alanda zaferden zafere koşması için çalışıyoruz. Bunun olumlu sonuçlarını da alıyoruz.

Bu vesile ile Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, bu zafere öncülük eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatan için canını siper eden şehit ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.