Bülent Aktürk: 29 Ekim’de TOGG gibi dünyaya açılıyoruz

Spor Sahnesi 29.10.2022 - 11:04, Güncelleme: 29.10.2022 - 11:04
 

Bülent Aktürk: 29 Ekim’de TOGG gibi dünyaya açılıyoruz

Kutay Profesyonel Futbolcu Menajerliği ve İncirli Futbol Akademi Kurucusu Bülent Aktürk, 29 Ekim 1923’te kurulan Cumhuriyet’in 99. yıl dönümünü, yayımladığı mesajıyla kutladı.
“29 Ekim, milletimizin kendi kaderini kendisinin tayin etme kararlılığını dünyaya ilan ettiği gündür" diyen Aktürk, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Türk Milleti, eşine rastlanmaz tarihi zaferini Cumhuriyet ile taçlandırmıştır. O günden sonra da mücadelesini, gelişimini her zaman sürdürmüştür. Bizler de çalışmalarımızı yürüttüğümüz alanlarda ülkemizin gelişimine katkı sunmaya devam ediyoruz. Spor alanında her zaman yenilikçi projeler hazırlayıp, ülke çocuklarının ve gençliğinin değerlerimizle büyüyüp, kaliteli-iyi insanlar olmaları için mücadele veriyoruz. 99. yıl gururunu yaşadığımız Cumhuriyet Bayramımızın, elbette 100. yılını da sabırsızlıkla bekliyoruz. Yapacağımız dev projeler ve ülkemizin adını duyuracağımız çalışmaların heyecanı, mesaisi içindeyiz. Bugün ülkemizin savunma sanayiinde, sağlıkta, bilimde, teknolojide ve elbette spor alanında geldiği seviye ortada. Ülkemiz TOGG projesi ile dünyaya açılıyor. Tıpkı takım sporları ya da bireysel branşlarda elde ettiğimiz dünya çapındaki başarılar gibi. Biz de Kutay Menajerlik olarak TOGG’u takip ediyor; yerli ve milli kaynaklarımızla dünyayla yarışır projelerimizi hızlandırıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ sözüyle Cumhuriyetimizi korumaya, sahip çıkmaya ve ülkemizin her alanda gelişmesi için çalışmaya Kutay Menajerlik olarak devam edeceğiz. İncirli Futbol Akademi ile de çocuklarımızın iyi bir geleceğe sağlık ve sporla hazırlanmasına katkı sunmak için her zaman çalışacağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. yaşını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı yürekten kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklâlimiz için mücadele eden kahramanlarımızı hürmet, rahmet ve saygıyla anıyorum.”
Kutay Profesyonel Futbolcu Menajerliği ve İncirli Futbol Akademi Kurucusu Bülent Aktürk, 29 Ekim 1923’te kurulan Cumhuriyet’in 99. yıl dönümünü, yayımladığı mesajıyla kutladı.

“29 Ekim, milletimizin kendi kaderini kendisinin tayin etme kararlılığını dünyaya ilan ettiği gündür" diyen Aktürk, mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Türk Milleti, eşine rastlanmaz tarihi zaferini Cumhuriyet ile taçlandırmıştır. O günden sonra da mücadelesini, gelişimini her zaman sürdürmüştür.
Bizler de çalışmalarımızı yürüttüğümüz alanlarda ülkemizin gelişimine katkı sunmaya devam ediyoruz. Spor alanında her zaman yenilikçi projeler hazırlayıp, ülke çocuklarının ve gençliğinin değerlerimizle büyüyüp, kaliteli-iyi insanlar olmaları için mücadele veriyoruz. 99. yıl gururunu yaşadığımız Cumhuriyet Bayramımızın, elbette 100. yılını da sabırsızlıkla bekliyoruz. Yapacağımız dev projeler ve ülkemizin adını duyuracağımız çalışmaların heyecanı, mesaisi içindeyiz. Bugün ülkemizin savunma sanayiinde, sağlıkta, bilimde, teknolojide ve elbette spor alanında geldiği seviye ortada. Ülkemiz TOGG projesi ile dünyaya açılıyor. Tıpkı takım sporları ya da bireysel branşlarda elde ettiğimiz dünya çapındaki başarılar gibi. Biz de Kutay Menajerlik olarak TOGG’u takip ediyor; yerli ve milli kaynaklarımızla dünyayla yarışır projelerimizi hızlandırıyoruz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ sözüyle Cumhuriyetimizi korumaya, sahip çıkmaya ve ülkemizin her alanda gelişmesi için çalışmaya Kutay Menajerlik olarak devam edeceğiz. İncirli Futbol Akademi ile de çocuklarımızın iyi bir geleceğe sağlık ve sporla hazırlanmasına katkı sunmak için her zaman çalışacağız.
Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. yaşını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı yürekten kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklâlimiz için mücadele eden kahramanlarımızı hürmet, rahmet ve saygıyla anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.