Bozkırdan Nişantaşına Bir Türkü Tiyatrosu Ankaralılarla buluşuyor

Kültür-Sanat 03.02.2023 - 17:52, Güncelleme: 03.02.2023 - 17:52
 

Bozkırdan Nişantaşına Bir Türkü Tiyatrosu Ankaralılarla buluşuyor

TARİH: 11 Şubat 2023 Cumartesi SAAT: 18.00 YER: Türk Ocağı Sahnesi /Hacettepe Altındağ
Türk halk müziği sanatçısı Kürşat’ın yazıp oynadığı, yönetmenliğini Yuşa Arkan’ın yaptığı Bozkırdan Nişantaşına Bir Türkü Tiyatrosu, 11 Şubat 2023 Cumartesi günü saat 18.00’de Türk Ocağı Sahnesi /Hacettepe Altındağ’da Ankaralılarla buluşuyor. Folklorumuzu,  kültürümüzü, geleneklerimizi, gastronomi zenginliğimzi televizyonlar yoluyla milletimize anlatan Kürşat, tecrübelerini ve manevi değerlerimizi sahneye taşıyor. Kürşat; meddahlık geleneğini, türkülerimizi, Anadolu hikayelerini, günümüz hikayeleriyle harmanlayarak tamamen milli ve manevi değerlerimize uygun olarak argo küfür ve uygunsuz espriler olmadan tiyatro sahnesine taşıyor. Komik, enteresan, şahane hikayeleri insanlarımızla buluşturan eser; halaylar, horonlar, zeybekler, İç Anadolu oyunları, türküleri ve Anadolu hikayeleriyle izleyicilere tam bir kültür ziyafeti sunmaktadır. Bu nedenle oyunu izlemek isteyenlerin çocuklarıyla birlikte gelmesi isteniyor.  
TARİH: 11 Şubat 2023 Cumartesi SAAT: 18.00 YER: Türk Ocağı Sahnesi /Hacettepe Altındağ

Türk halk müziği sanatçısı Kürşat’ın yazıp oynadığı, yönetmenliğini Yuşa Arkan’ın yaptığı Bozkırdan Nişantaşına Bir Türkü Tiyatrosu, 11 Şubat 2023 Cumartesi günü saat 18.00’de Türk Ocağı Sahnesi /Hacettepe Altındağ’da Ankaralılarla buluşuyor.

Folklorumuzu,  kültürümüzü, geleneklerimizi, gastronomi zenginliğimzi televizyonlar yoluyla milletimize anlatan Kürşat, tecrübelerini ve manevi değerlerimizi sahneye taşıyor.

Kürşat; meddahlık geleneğini, türkülerimizi, Anadolu hikayelerini, günümüz hikayeleriyle harmanlayarak tamamen milli ve manevi değerlerimize uygun olarak argo küfür ve uygunsuz espriler olmadan tiyatro sahnesine taşıyor.

Komik, enteresan, şahane hikayeleri insanlarımızla buluşturan eser; halaylar, horonlar, zeybekler, İç Anadolu oyunları, türküleri ve Anadolu hikayeleriyle izleyicilere tam bir kültür ziyafeti sunmaktadır.

Bu nedenle oyunu izlemek isteyenlerin çocuklarıyla birlikte gelmesi isteniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.