Bodrum Sanat ve Antika Fuarı Başladı

Kültür-Sanat 08.07.2023 - 00:02, Güncelleme: 08.07.2023 - 00:02
 

Bodrum Sanat ve Antika Fuarı Başladı

Sema KUMRULU Bodrum'da bu yıl beşinci kez açılan Bodrum Sanat ve Antika Fuarı yüzlerce sanatçı ve binlerce eseri sanatseverlerle buluşturdu.
     DEMOS Fuarcılık tarafından düzenlenen ve 30 galeri, 20 antikacı, yurt içi ve yurt dışından 300 sanatçının katıldığı fuar, 6 Temmuz 2023 tarihinde VIP açılış töreni ile Bodrum Herodot Kültür Merkezi'nde başladı..      Fuarda klasik, modern ve çağdaş sanatçıların resim, heykel ve enstalasyon çalışmalarının yanı sıra plastik ve görsel sanatlara ilişkin üretim ve canlı performanslar da yer alıyor.          HESKART/Haydar Ekinek Sanat Köyü Derneği, Herodot Fuar alanında yerini aldı.     HESK Sanat Köyü sanatçıları; Berna EMEK, Burcu SAĞIRKAYA, Erçin GÜL, Esra ADANIR, Hasan ÇÖRTÜK, Haydar EKİNEK, Hülya ÇOLAKLAR, Meryem KILINÇ KURU, Mustafa ARSLAN, Nazmiye KIYAK, Nezir KORKMAZ, Nuran ÖZTÜRK, Nurten BALABAN, Özge BALÇIN, Öznur ÖÇ ve Sebahat ARSLAN YILMAZ eserleriyle fuara katıldı.     İlki 6-9 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleşen fuarın, ikincisi 26-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında düzenlenecek.
Sema KUMRULU Bodrum'da bu yıl beşinci kez açılan Bodrum Sanat ve Antika Fuarı yüzlerce sanatçı ve binlerce eseri sanatseverlerle buluşturdu.

     DEMOS Fuarcılık tarafından düzenlenen ve 30 galeri, 20 antikacı, yurt içi ve yurt dışından 300 sanatçının katıldığı fuar, 6 Temmuz 2023 tarihinde VIP açılış töreni ile Bodrum Herodot Kültür Merkezi'nde başladı..

     Fuarda klasik, modern ve çağdaş sanatçıların resim, heykel ve enstalasyon çalışmalarının yanı sıra plastik ve görsel sanatlara ilişkin üretim ve canlı performanslar da yer alıyor.    

     HESKART/Haydar Ekinek Sanat Köyü Derneği, Herodot Fuar alanında yerini aldı.

    HESK Sanat Köyü sanatçıları; Berna EMEK, Burcu SAĞIRKAYA, Erçin GÜL, Esra ADANIR, Hasan ÇÖRTÜK, Haydar EKİNEK, Hülya ÇOLAKLAR, Meryem KILINÇ KURU, Mustafa ARSLAN, Nazmiye KIYAK, Nezir KORKMAZ, Nuran ÖZTÜRK, Nurten BALABAN, Özge BALÇIN, Öznur ÖÇ ve Sebahat ARSLAN YILMAZ eserleriyle fuara katıldı.

    İlki 6-9 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleşen fuarın, ikincisi 26-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.