Biz arabaşı yutarken deprem de bizi yutmaya hazırlanıyormuş!

Yerel 09.02.2023 - 22:32, Güncelleme: 09.02.2023 - 22:32
 

Biz arabaşı yutarken deprem de bizi yutmaya hazırlanıyormuş!

Yozgatlıların arabaşı buluşmaları pek çok güzelliğe sahne olur. Arabaşı, bahane edilerek şahane birliktelikler sağlanır.
FEDERASYON: Yozgatlı Dernekler Federasyonu tarafından Başkentin göbeğindeki gökdelenin 20. Katında bulunan Dört Mevsim Akademisinde gerçekleştirilen arabaşı buluşmasıydı… SARAY: Bir başka etkinlik, bendenizin de katıldığı, Başkanlığını Mustafa Orhan’ın yaptığı Saray Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Federasyon binasında düzenlenen programdı… SİNCAN: Sincan Yozgatlılar Derneği tarafından düzenlenen görkemli etkinlik, binlerce kişinin katılımıyla adına yakışır biçimde ‘Arabaşı Şöleni’ne dönüştü. Dursun ERKILIÇ’ın yazısı için dokunun lütfen: https://www.ankhaber.com/yazar/dursun-erkilic/biz-arabasi-yutarken-deprem-de-bizi-yutmaya-hazirlaniyormus-24601-kose-yazisi
Yozgatlıların arabaşı buluşmaları pek çok güzelliğe sahne olur. Arabaşı, bahane edilerek şahane birliktelikler sağlanır.

FEDERASYON: Yozgatlı Dernekler Federasyonu tarafından Başkentin göbeğindeki gökdelenin 20. Katında bulunan Dört Mevsim Akademisinde gerçekleştirilen arabaşı buluşmasıydı… SARAY: Bir başka etkinlik, bendenizin de katıldığı, Başkanlığını Mustafa Orhan’ın yaptığı Saray Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Federasyon binasında düzenlenen programdı… SİNCAN: Sincan Yozgatlılar Derneği tarafından düzenlenen görkemli etkinlik, binlerce kişinin katılımıyla adına yakışır biçimde ‘ Arabaşı Şöleni’ne dönüştü.

Dursun ERKILIÇ’ın yazısı için dokunun lütfen: https://www.ankhaber.com/yazar/dursun-erkilic/biz-arabasi-yutarken-deprem-de-bizi-yutmaya-hazirlaniyormus-24601-kose-yazisi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.