BİSAV heyetinden Nevzat Ceylan’a ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2021 - 07:12, Güncelleme: 19.06.2021 - 07:12
 

BİSAV heyetinden Nevzat Ceylan’a ziyaret

ANKHABER Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1931 yılında söylediği, “Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır.” Sözü doğrultusunda örgütlenerek o kutsal hatırayı yaşatan Balkan Göçmenleri, faaliyetlerini “Balkan Göçmenleri İktisadi Araştırma ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı” (BİSAV) çatısı altında sürdürüyor. Yönetimdeki isimler Dr. Yüksel Özkale’nin Başkan olduğu Vakıfta, Hıfzı Kuruşa ve Güner Yıldırım Başkan Vekili olarak görev yapıyor. Naci Kayın Genel Sekreter, Tahir Dinçer Mütevelli Heyet Başkanı unvanlarına sahip. Değişik görevlerle Yönetim Kurulu Üyesi olan isimler ise şöyle: Rızvan Kayalar, Cüneyt Volkan Kurtuldu, Belgin Doruk, Musa Demir, Nevzat Ceylan ziyareti Balkan Göçmenleri İktisadi Araştırma ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (BİSAV) yöneticilerinden bir heyet, Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan’ı TBMM’deki odasında ziyaret etti. Ziyaretle ilgili değerlendirmesini sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyuran Başkan Vekillerinden Hıfzı Kuruşa, şu ifadeleri kullandı: Görüş alışverişi… “Balkan Göçmenleri Vakfı olarak Ankara Vekilimiz ve Başkent Ankara Meclisi Başkanı sayın Nevzat Ceylan beyefendiyi ziyaret ettik, faaliyetlerimiz hakkında kendisini bilgilendirdik. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.”

ANKHABER

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1931 yılında söylediği, “Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır.” Sözü doğrultusunda örgütlenerek o kutsal hatırayı yaşatan Balkan Göçmenleri, faaliyetlerini “Balkan Göçmenleri İktisadi Araştırma ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı” (BİSAV) çatısı altında sürdürüyor.

Yönetimdeki isimler

Dr. Yüksel Özkale’nin Başkan olduğu Vakıfta, Hıfzı Kuruşa ve Güner Yıldırım Başkan Vekili olarak görev yapıyor. Naci Kayın Genel Sekreter, Tahir Dinçer Mütevelli Heyet Başkanı unvanlarına sahip. Değişik görevlerle Yönetim Kurulu Üyesi olan isimler ise şöyle: Rızvan Kayalar, Cüneyt Volkan Kurtuldu, Belgin Doruk, Musa Demir,

Nevzat Ceylan ziyareti

Balkan Göçmenleri İktisadi Araştırma ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (BİSAV) yöneticilerinden bir heyet, Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan’ı TBMM’deki odasında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili değerlendirmesini sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyuran Başkan Vekillerinden Hıfzı Kuruşa, şu ifadeleri kullandı:

Görüş alışverişi…

“Balkan Göçmenleri Vakfı olarak Ankara Vekilimiz ve Başkent Ankara Meclisi Başkanı sayın Nevzat Ceylan beyefendiyi ziyaret ettik, faaliyetlerimiz hakkında kendisini bilgilendirdik. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.