“Bir Ankaralı Gözüyle Atatürk”ü merak edenler Emin Antik’e gitmeli

Kültür-Sanat 11.10.2023 - 17:17, Güncelleme: 11.10.2023 - 17:17
 

“Bir Ankaralı Gözüyle Atatürk”ü merak edenler Emin Antik’e gitmeli

Prof. Dr. Sadık Kemal Tural 15 Ekim 2023 Pazar günü saat 14.00’te Emin Antik Sanat Merkezi organizasyonunda "Bir Ankaralı Gözüyle Atatürk " söyleşisinde Ankaralılarla buluşacak.
ANKHABER Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun ve Ankara’nın Başkent oluşunun 100. Yılı Ankara’da coşku seli oluşturdu. Başta Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Kent Konseyi ve Ankara Kulübü Derneği gibi kurum ve kuruluşlar ‘Ankara’ ve ‘Atatürk’ konulu etkinliklere imza atarken, Başkentin önemli kültür/sanat mekanlarından Emin Antik Sanat Merkezi de bu sürece önemli bir programla katılıyor. Türk dünyasının duayen isimlerinden Eğitim Dostları Vakfı Mütevelli Üyesi olan Prof. Dr. Sadık Kemal Tural, 15 Ekim Pazar günü saat 14.00’te, “Bir Ankaralı Gözüyle Atatürk” konulu söyleşide Başkentlilerle buluşacak. Emin Antik Sanat Merkezi’nden konuyla ilgili olarak şu bilgilendirme yapıldı: “Atatürk Kültür, Dil Ve Tarih Yüksek Kurumu, Atatürk’ün direktifleriyle 1931 yılında kurulan Türk Tarih Kurumu ve 1932 yılında kurulan Türk Dil Kurumu’na, Atatürk Araştırma Merkezi ve Atatürk Kültür Merkezi’nin ilavesiyle kamu tüzel kişiliğine sahip olarak 17.8.1983 tarihinde kurulmuştur. 2000 - 2009 yılları arasında Bu güzide kurumumuzun başkanlığını yapan, Eğitim Dostları Vakfı Mütevelli Üyesi olan Prof. Dr. Sadık Kemal Tural 15 Ekim 2023 Saat 14.00’te Emin Antik Sanat Merkezi organizasyonunda "Bir Ankaralı Gözüyle Atatürk " söyleşisinde siz değerli cumhuriyetperverler ile birlikte olacaktır.”
Prof. Dr. Sadık Kemal Tural 15 Ekim 2023 Pazar günü saat 14.00’te Emin Antik Sanat Merkezi organizasyonunda "Bir Ankaralı Gözüyle Atatürk " söyleşisinde Ankaralılarla buluşacak.

ANKHABER

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun ve Ankara’nın Başkent oluşunun 100. Yılı Ankara’da coşku seli oluşturdu.

Başta Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Kent Konseyi ve Ankara Kulübü Derneği gibi kurum ve kuruluşlar ‘Ankara’ ve ‘Atatürk’ konulu etkinliklere imza atarken, Başkentin önemli kültür/sanat mekanlarından Emin Antik Sanat Merkezi de bu sürece önemli bir programla katılıyor.

Türk dünyasının duayen isimlerinden Eğitim Dostları Vakfı Mütevelli Üyesi olan Prof. Dr. Sadık Kemal Tural, 15 Ekim Pazar günü saat 14.00’te, “Bir Ankaralı Gözüyle Atatürk” konulu söyleşide Başkentlilerle buluşacak.

Emin Antik Sanat Merkezi’nden konuyla ilgili olarak şu bilgilendirme yapıldı:

Atatürk Kültür, Dil Ve Tarih Yüksek Kurumu, Atatürk’ün direktifleriyle 1931 yılında kurulan Türk Tarih Kurumu ve 1932 yılında kurulan Türk Dil Kurumu’na, Atatürk Araştırma Merkezi ve Atatürk Kültür Merkezi’nin ilavesiyle kamu tüzel kişiliğine sahip olarak 17.8.1983 tarihinde kurulmuştur.

2000 - 2009 yılları arasında Bu güzide kurumumuzun başkanlığını yapan, Eğitim Dostları Vakfı Mütevelli Üyesi olan Prof. Dr. Sadık Kemal Tural 15 Ekim 2023 Saat 14.00’te Emin Antik Sanat Merkezi organizasyonunda "Bir Ankaralı Gözüyle Atatürk " söyleşisinde siz değerli cumhuriyetperverler ile birlikte olacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.