BELPA Cafe Ve Restoran Çubuk Karagöl Tabiat Parkı’nda Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Ankara 22.11.2023 - 11:12, Güncelleme: 22.11.2023 - 11:12
 

BELPA Cafe Ve Restoran Çubuk Karagöl Tabiat Parkı’nda Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, BelPaCafe ve Restoran Çubuk Karagöl Tabiat Parkı’nda Başkentlilere hizmet vermeye devam ediyor. Zengin kahvaltı ve yemek menüsü ile her kesime hitap eden, vatandaşların aileleri ve sevdikleriyle birlikte keyifli vakit geçirdiği sosyal tesis, kış aylarında da yoğun ilgi görüyor.
    Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilerin kentin kalabalığından uzaklaşarak doğa ile iç içe huzurlu vakit geçireceği ortamlar sunmaya devam ediyor.    Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BelPa’nın Çubuk Karagöl Tabiat Parkı’nda bulunan tesisi, zengin kahvaltı ve yemek menüsü ile her kesime hitap ediyor. Vatandaşların aileleri ve sevdikleriyle keyifli vakit geçirdiği mekân, yaz ayları kadar kış aylarında da yoğun ilgi görüyor.   KARAGÖL MANZARALI TESİS KALİTELİ HİZMET VE UYGUN FİYATLARIYLA TERCİH EDİLİYOR Karagöl Milli Parkı’nda eşsiz manzaranın tadını çıkarmak isteyenlerin vazgeçilmez adreslerinden olan BelPaCafe ve Restoran,  sağlıklı, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet veriyor.    Başkentlilere, kahvaltı çeşitlerinden ızgara çeşitlerine, sıcak-soğuk içeceklerden tatlı çeşitlerine, gözlemelerden ara yemek ve dürümlere kadar pek çok seçenek bir arada sunuluyor.    Kış aylarında vatandaşların sıcak bir ortamda keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlemeler yaptıklarını söyleyen BelPaCafe ve Restoran Karagöl Şube Müdürü Batuhan Nartar tesis hakkında şu bilgileri verdi: “Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın öncülüğünde, 2022 yılında Karagöl Tabiat Parkı içerisine BelPaCafe şubemizi açtık. Sosyal tesisimizde tüm vatandaşlarımız uygun fiyatlarıyla kahvaltı ve yemek yeme fırsatı buluyor. Mutfağımızda yerli üreticilerden satın aldığımız ürünleri kullanıyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun istek ve talepleri üzerine kış mevsimde de ısıtma sistemi ile sağladığımız bu sıcak ortamda 100 oturum kapasitesi ile hizmet vermeyi planlıyoruz. Eşsiz doğası ve manzarasıyla tesisimize tüm Ankaralıları bekliyoruz “ BAŞKENTLİLERDEN BELPA CAFE VE RESTAURANT’A TAM NOT Çubuk Karagöl Tabiat Parkı’nda,  aileleri ile vakit geçirmek isteyen vatandaşların ve doğa sporlarıyla ilgilenenlerin ve sıcak çay eşliğinde dinlenenlerin adreslerinden olan BelPaCafe ve Restoran Başkentlilerden tam not aldı.    Vatandaşlar ABB tarafından verilen hizmet için memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi: -Ziynet Yanık: “Bugün bu tesisi ilk defa gördük. Ortam çok güzel ve Karagöl’e kazandırılmış bir yer. Böyle bir ortamı görmek için biz genellikle şehir dışına çıkıyorduk ama Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyoruz böyle bir hizmeti bize sunduğu için.” -Yaşar Yanık: Bugün tesadüfen geldik bu tesise kar yağdığı için. Bu güzel ortamı gördük ve güzel bir yer açılmış. Çubuk’umuz için çok güzel olmuş. Özellikle kış günü buraya gelenler için güzel bir ortam. “ -Melda Yılmaz: “Gerçekten çok güzel bir yer ve böyle olacağını hiç düşünmedik açıkçası. Gayet güzel ve memnunuz.” -Ayça Akcan: “Uzun bir doğa yürüyüşünün ardından açıkçası buraya gelmek oldukça keyifli oldu. Dış mekânı da çok beğendik ve belediyenin düzenlemesi gayet başarılı fotoğrafta çekildik. Sıcak çay yürüyüş sonrası çok iyi geldi. Keyifle gelinebilecek bir yer.”  
Ankara Büyükşehir Belediyesi, BelPaCafe ve Restoran Çubuk Karagöl Tabiat Parkı’nda Başkentlilere hizmet vermeye devam ediyor. Zengin kahvaltı ve yemek menüsü ile her kesime hitap eden, vatandaşların aileleri ve sevdikleriyle birlikte keyifli vakit geçirdiği sosyal tesis, kış aylarında da yoğun ilgi görüyor.

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilerin kentin kalabalığından uzaklaşarak doğa ile iç içe huzurlu vakit geçireceği ortamlar sunmaya devam ediyor.

   Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BelPa’nın Çubuk Karagöl Tabiat Parkı’nda bulunan tesisi, zengin kahvaltı ve yemek menüsü ile her kesime hitap ediyor. Vatandaşların aileleri ve sevdikleriyle keyifli vakit geçirdiği mekân, yaz ayları kadar kış aylarında da yoğun ilgi görüyor.

 

KARAGÖL MANZARALI TESİS KALİTELİ HİZMET VE UYGUN FİYATLARIYLA TERCİH EDİLİYOR

Karagöl Milli Parkı’nda eşsiz manzaranın tadını çıkarmak isteyenlerin vazgeçilmez adreslerinden olan BelPaCafe ve Restoran,  sağlıklı, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet veriyor.

   Başkentlilere, kahvaltı çeşitlerinden ızgara çeşitlerine, sıcak-soğuk içeceklerden tatlı çeşitlerine, gözlemelerden ara yemek ve dürümlere kadar pek çok seçenek bir arada sunuluyor.

   Kış aylarında vatandaşların sıcak bir ortamda keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlemeler yaptıklarını söyleyen BelPaCafe ve Restoran Karagöl Şube Müdürü Batuhan Nartar tesis hakkında şu bilgileri verdi:

“Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın öncülüğünde, 2022 yılında Karagöl Tabiat Parkı içerisine BelPaCafe şubemizi açtık. Sosyal tesisimizde tüm vatandaşlarımız uygun fiyatlarıyla kahvaltı ve yemek yeme fırsatı buluyor. Mutfağımızda yerli üreticilerden satın aldığımız ürünleri kullanıyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun istek ve talepleri üzerine kış mevsimde de ısıtma sistemi ile sağladığımız bu sıcak ortamda 100 oturum kapasitesi ile hizmet vermeyi planlıyoruz. Eşsiz doğası ve manzarasıyla tesisimize tüm Ankaralıları bekliyoruz “

BAŞKENTLİLERDEN BELPA CAFE VE RESTAURANT’A TAM NOT

Çubuk Karagöl Tabiat Parkı’nda,  aileleri ile vakit geçirmek isteyen vatandaşların ve doğa sporlarıyla ilgilenenlerin ve sıcak çay eşliğinde dinlenenlerin adreslerinden olan BelPaCafe ve Restoran Başkentlilerden tam not aldı.

   Vatandaşlar ABB tarafından verilen hizmet için memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi:

-Ziynet Yanık: “Bugün bu tesisi ilk defa gördük. Ortam çok güzel ve Karagöl’e kazandırılmış bir yer. Böyle bir ortamı görmek için biz genellikle şehir dışına çıkıyorduk ama Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyoruz böyle bir hizmeti bize sunduğu için.”

-Yaşar Yanık: Bugün tesadüfen geldik bu tesise kar yağdığı için. Bu güzel ortamı gördük ve güzel bir yer açılmış. Çubuk’umuz için çok güzel olmuş. Özellikle kış günü buraya gelenler için güzel bir ortam. “

-Melda Yılmaz: “Gerçekten çok güzel bir yer ve böyle olacağını hiç düşünmedik açıkçası. Gayet güzel ve memnunuz.”

-Ayça Akcan: “Uzun bir doğa yürüyüşünün ardından açıkçası buraya gelmek oldukça keyifli oldu. Dış mekânı da çok beğendik ve belediyenin düzenlemesi gayet başarılı fotoğrafta çekildik. Sıcak çay yürüyüş sonrası çok iyi geldi. Keyifle gelinebilecek bir yer.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.