Belpa Buz Pateni Tesisi’nde hazırlıklar sürüyor

Ankara 01.04.2023 - 14:15, Güncelleme: 01.04.2023 - 14:15
 

Belpa Buz Pateni Tesisi’nde hazırlıklar sürüyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sağlıksız koşullarda Gençlik ve Spor Bakanlığından devraldığı Belpa Buz Pateni Tesisi’nde tadilat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Söküm işlemlerinin tamamlandığı tesiste, güçlendirme çalışmalarına başlandı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkentin sembolü haline dönüşen Belpa Buz Pateni Tesisi’nde başlattığı bakım, onarım ve tadilat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI SON SÜRAT  Kir ve pas gibi sağlıksız koşullarda Gençlik ve Spor Bakanlığından devralınan tesiste yapılan incelemeler sonucunda kapsamlı bir yenileme ve güçlendirme çalışması kararının ardından harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri söküm işlemlerini tamamladı. Güçlendirme işlemlerinin başladığı tesiste çalışmaların 2023 yılında tamamlanması hedefleniyor. Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden PORTAŞ’ın yürüttüğü çalışmalar kapsamında tesiste, buz pateni pisti ve koruyucu paneller değiştirilerek uluslararası standartlara uygun hâle getirilecek. Mevcut kondisyon salonları ve soyunma odaları ile ıslak hacimleri yenileyecek olan Büyükşehir Belediyesi ihale sonrasında Adnan Ötüken Parkı ile tesis arasında bağlantı yolu da yapacak. 7’DEN 70’E HERKESİN VAKİT GEÇİREBİLECEĞİ YENİ BİR MEKÂN Tesisin tüm altyapı hattını tamamen yenileyecek olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, tesis alanı içinde inşa edeceği sergi salonu, açık kütüphane ve kafeterya ile 7’den 70’e tüm Başkentlilerin ailesiyle vakit geçirebileceği bir tesisi daha Ankara’ya kazandırmayı hedefliyor. 
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sağlıksız koşullarda Gençlik ve Spor Bakanlığından devraldığı Belpa Buz Pateni Tesisi’nde tadilat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Söküm işlemlerinin tamamlandığı tesiste, güçlendirme çalışmalarına başlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkentin sembolü haline dönüşen Belpa Buz Pateni Tesisi’nde başlattığı bakım, onarım ve tadilat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI SON SÜRAT 

Kir ve pas gibi sağlıksız koşullarda Gençlik ve Spor Bakanlığından devralınan tesiste yapılan incelemeler sonucunda kapsamlı bir yenileme ve güçlendirme çalışması kararının ardından harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri söküm işlemlerini tamamladı. Güçlendirme işlemlerinin başladığı tesiste çalışmaların 2023 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden PORTAŞ’ın yürüttüğü çalışmalar kapsamında tesiste, buz pateni pisti ve koruyucu paneller değiştirilerek uluslararası standartlara uygun hâle getirilecek. Mevcut kondisyon salonları ve soyunma odaları ile ıslak hacimleri yenileyecek olan Büyükşehir Belediyesi ihale sonrasında Adnan Ötüken Parkı ile tesis arasında bağlantı yolu da yapacak.

7’DEN 70’E HERKESİN VAKİT GEÇİREBİLECEĞİ YENİ BİR MEKÂN

Tesisin tüm altyapı hattını tamamen yenileyecek olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, tesis alanı içinde inşa edeceği sergi salonu, açık kütüphane ve kafeterya ile 7’den 70’e tüm Başkentlilerin ailesiyle vakit geçirebileceği bir tesisi daha Ankara’ya kazandırmayı hedefliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.