Belm'art Space Açılış Sergisi: Fahrenheit

Kültür-Sanat 28.03.2023 - 08:11, Güncelleme: 28.03.2023 - 08:11
 

Belm'art Space Açılış Sergisi: Fahrenheit

Sema KUMRULU / Şehrin kalbinde yeni bir çağdaş sanatlar galerisi olarak konumlanan Belm'art Space 18 Mart 2023 tarihinde, 20 sanatçının dahil olduğu ''Fahrenheit'' grup sergisi ile kapılarını ilk kez izleyicisine açtı.
Temsil ettiği genç ve kıdemli çağdaş sanatçıların sergilerine ev sahipliği yapmanın yanı sıra genç üreticilerin desteklenmesi ve görünürlük kazanması bilinciyle programlarını oluşturan Belm'art Space, üstlendiği sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştireceği eğitim programları, sanatçı buluşmaları, konserler, atölyeler, konuşma dizileri ile başkentte bir mekan olmayı hedefliyor.  Sergiye ismini veren bir ısı ölçme birimi olan ''Fahrenheit'' tan hareketle sergi, izleyiciye güncel sanatın ateşini, ısısını, değiştirme ve dönüştürme gücünü hatırlatarak güçlü bir deneyim sunuyor. Sergide;  Ahmet Güven, Aslı Işıksal, Asaf Erdemli, Bestami Gerekli, Beyza Boynudelik, Deniz Varlı, Erdal Duman, Fırat Engin, Genco Gülan, Hamza Kırbaş, Haydar Akdağ, Hüseyin Arıcı, Mehmet Sinan Kuran, Mustafa Duymaz, Ramazan Can, Serkan Demir, Şevket Arık, Tanzer Arığ ve Zeynep Karabacak'ın eserleri yer alıyor.  Fahrenheit sergisini, 30 Nisan 2023 tarihine kadar sanatseverler izleyebilir. Çok geniş bir alan üzerinde açılan sergi de sanatçıların eserleri tek tek zevkle izlenebiliyor. Yeni açılan Belm'art Space Çağdaş Sanatlar Galerisi ve açılış sergisi olan Fahrenheit sergisine katılan tüm sanatçıları kutluyorum.
Sema KUMRULU / Şehrin kalbinde yeni bir çağdaş sanatlar galerisi olarak konumlanan Belm'art Space 18 Mart 2023 tarihinde, 20 sanatçının dahil olduğu ''Fahrenheit'' grup sergisi ile kapılarını ilk kez izleyicisine açtı.

Temsil ettiği genç ve kıdemli çağdaş sanatçıların sergilerine ev sahipliği yapmanın yanı sıra genç üreticilerin desteklenmesi ve görünürlük kazanması bilinciyle programlarını oluşturan Belm'art Space, üstlendiği sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştireceği eğitim programları, sanatçı buluşmaları, konserler, atölyeler, konuşma dizileri ile başkentte bir mekan olmayı hedefliyor. 

Sergiye ismini veren bir ısı ölçme birimi olan ''Fahrenheit'' tan hareketle sergi, izleyiciye güncel sanatın ateşini, ısısını, değiştirme ve dönüştürme gücünü hatırlatarak güçlü bir deneyim sunuyor.

Sergide;  Ahmet Güven, Aslı Işıksal, Asaf Erdemli, Bestami Gerekli, Beyza Boynudelik, Deniz Varlı, Erdal Duman, Fırat Engin, Genco Gülan, Hamza Kırbaş, Haydar Akdağ, Hüseyin Arıcı, Mehmet Sinan Kuran, Mustafa Duymaz, Ramazan Can, Serkan Demir, Şevket Arık, Tanzer Arığ ve Zeynep Karabacak'ın eserleri yer alıyor. 

Fahrenheit sergisini, 30 Nisan 2023 tarihine kadar sanatseverler izleyebilir.

Çok geniş bir alan üzerinde açılan sergi de sanatçıların eserleri tek tek zevkle izlenebiliyor. Yeni açılan Belm'art Space Çağdaş Sanatlar Galerisi ve açılış sergisi olan Fahrenheit sergisine katılan tüm sanatçıları kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.