“Bektaşi’nin Biri” olan Abdullah Gündüz ve dostları

Kültür-Sanat 12.09.2022 - 00:58, Güncelleme: 12.09.2022 - 00:58
 

“Bektaşi’nin Biri” olan Abdullah Gündüz ve dostları

Türk Halk Müziğinin ünlü ismi Abdullah Gündüz, Deniz Pirçekli ile gerçekleştirdiği “Bektaşi’nin Biri Programı vesilesiyle izleyicilere ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti.
ANKHABER Başkent Ankara’da Türkiye’nin sesi olan Türk Halk Müziğinin ünlü derleyicisi ve yorumcusu Abdullah Gündüz ile Deniz Pirçekli’nin gerçekleştirdiği “Bektaşi’nin Biri” programı büyük ilgi gördü. Abdullah Gündüz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda katılımcılara ve emeği geçenlere şöyle teşekkür etti: “Bektaşi’nin Biri programı can seyircilerimizin destekleriyle kıvamında geçti. Programın yükünü çeken canlarım Deniz Pirçekli, Veli Mavili ve Fatih Sümengen'e sonsuz teşekkürler. Öte yandan, can dostlarımız Selami Parmaksız, Muhammet Hasan Solmaz, Serap Koç ve Taylan Özgür ile bizleri alkışlarıyla yüreklendiren değerli izleyenlerimize kucak dolusu teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sevgiler...”
Türk Halk Müziğinin ünlü ismi Abdullah Gündüz, Deniz Pirçekli ile gerçekleştirdiği “Bektaşi’nin Biri Programı vesilesiyle izleyicilere ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

ANKHABER

Başkent Ankara’da Türkiye’nin sesi olan Türk Halk Müziğinin ünlü derleyicisi ve yorumcusu Abdullah Gündüz ile Deniz Pirçekli’nin gerçekleştirdiği “Bektaşi’nin Biri” programı büyük ilgi gördü.

Abdullah Gündüz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda katılımcılara ve emeği geçenlere şöyle teşekkür etti:

“Bektaşi’nin Biri programı can seyircilerimizin destekleriyle kıvamında geçti. Programın yükünü çeken canlarım Deniz Pirçekli, Veli Mavili ve Fatih Sümengen'e sonsuz teşekkürler. Öte yandan, can dostlarımız Selami Parmaksız, Muhammet Hasan Solmaz, Serap Koç ve Taylan Özgür ile bizleri alkışlarıyla yüreklendiren değerli izleyenlerimize kucak dolusu teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sevgiler...”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.