Bekir Ödemiş’ten panel ve imza günü

Kültür-Sanat 13.05.2024 - 22:44, Güncelleme: 13.05.2024 - 22:44
 

Bekir Ödemiş’ten panel ve imza günü

ABB Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş, “Zamanın Tutsağı Olmayanlar” panelinde “Zamana Atılan İmza” kitabını okurları için imzalayacak.
ANKHABER Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş, “Zamana Atılan İmza” kitabını okurları imzalamayı sürdürüyor. EMİN ANTİK SANAT MERKEZİNDE Daha önce Ankara Kitap Fuarı başta olmak üzere farklı kitap fuarları ve etkinliklerde imza günlerine katılan Bekir Ödemiş, 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 14.00’te Emin Antik Sanat Merkezi’nde düzenlenecek “Zamanın Tutsağı Olmayanlar” panelinde bir kez daha Ankaralı okurlarıyla buluşacak. İmza günü programı; ABB Kent Konseyi, Emin Antik Sanat Merkezi ve Zorbatvdergisi paydaşlığında gerçekleştirilecek. PROGRAM DUYURUSU ŞÖYLE… İmza günü programıyla ilgili olarak Emin Antik Sanat Merkezinden yapılan duyuru şöyle: “Çağ açıp çağ kapayan, devrinin ve devirlerin dâhisi, hizmet eri Fatih, asırlar ötesinden dahiyane bir şekilde bizlere şöyle sesleniyor: Hizmetler baki insanlar fanidir. Mazlum milletlere ışık olan Türkiye Cumhuriyeti'nin banisi Gazi Mustafa Kemal, Ankara'yı başkent yaparken şu cümlelerle bizlere yol gösteriyor: “Yüksel Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur, işte parola budur.” İşte “Zamanın Tutsağı Olmayanlar” panelinde ABB Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı sevgili Bekir Ödemiş Bey, beş yıl bu güzel bozkırın ortasındaki Ankara'ya tezene misali dokunuşlarıyla hizmet etmiştir. Dünyanın en ender coğrafyası Kapadokya’nın Ürgüp ilçesindeki belediye başkanlığı dönemini edebi bir dille kaleme aldığı “Zamana Atılan İmza” eserinin imza günü için ABB Kent Konseyi, Emin Antik Sanat Merkezi, Zorbatvdergisi paydaşlığında düzenlenecek programda, 18 Mayıs 2024 Cumartesi saat 14.00’te sizlerle birlikte olmaktan onur duyarız.”
ABB Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş, “Zamanın Tutsağı Olmayanlar” panelinde “Zamana Atılan İmza” kitabını okurları için imzalayacak.

ANKHABER

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş, “Zamana Atılan İmza” kitabını okurları imzalamayı sürdürüyor.

EMİN ANTİK SANAT MERKEZİNDE

Daha önce Ankara Kitap Fuarı başta olmak üzere farklı kitap fuarları ve etkinliklerde imza günlerine katılan Bekir Ödemiş, 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 14.00’te Emin Antik Sanat Merkezi’nde düzenlenecek “Zamanın Tutsağı Olmayanlar” panelinde bir kez daha Ankaralı okurlarıyla buluşacak. İmza günü programı; ABB Kent Konseyi, Emin Antik Sanat Merkezi ve Zorbatvdergisi paydaşlığında gerçekleştirilecek.

PROGRAM DUYURUSU ŞÖYLE…

İmza günü programıyla ilgili olarak Emin Antik Sanat Merkezinden yapılan duyuru şöyle:

“Çağ açıp çağ kapayan, devrinin ve devirlerin dâhisi, hizmet eri Fatih, asırlar ötesinden dahiyane bir şekilde bizlere şöyle sesleniyor: Hizmetler baki insanlar fanidir.

Mazlum milletlere ışık olan Türkiye Cumhuriyeti'nin banisi Gazi Mustafa Kemal, Ankara'yı başkent yaparken şu cümlelerle bizlere yol gösteriyor:

“Yüksel Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur, işte parola budur.”

İşte “Zamanın Tutsağı Olmayanlar” panelinde ABB Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı sevgili Bekir Ödemiş Bey, beş yıl bu güzel bozkırın ortasındaki Ankara'ya tezene misali dokunuşlarıyla hizmet etmiştir.

Dünyanın en ender coğrafyası Kapadokya’nın Ürgüp ilçesindeki belediye başkanlığı dönemini edebi bir dille kaleme aldığı “Zamana Atılan İmza” eserinin imza günü için ABB Kent Konseyi, Emin Antik Sanat Merkezi, Zorbatvdergisi paydaşlığında düzenlenecek programda, 18 Mayıs 2024 Cumartesi saat 14.00’te sizlerle birlikte olmaktan onur duyarız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.