Başkentte ''Uluslararası Ürünler Gastronomi Festivali''

Kültür-Sanat 11.11.2022 - 20:50, Güncelleme: 11.11.2022 - 20:50
 

Başkentte ''Uluslararası Ürünler Gastronomi Festivali''

Sema KUMRULU / Başkentte ''Uluslararası Ürünler Gastronomi Festivali'' 10 Kasım 2022 tarihinde Atatürk Kültür Merkezi Başkent Millet Bahçesi'nde başladı.
''Enflasyona İnat İndirim'' sloganıyla yola çıkılan etkinlikte sadece Gaziantep değil, Türkiye'nin her yöresinden ürünler yer alıyor. Stantlarda Gaziantep'in tüm yöresel ürünleri dışında Hatay'ın künefesi, Erzurum'un cağ kebabı Şanlıurfa'nın çiğ köftesi, Kars'ın gravyer peyniri, Beypazarı'nın kurusu gibi birçok coğrafi işaretli yiyecekler bulunuyor. Gastronomi alanında zenginliği ile bilinen Gaziantep Mutfağı yoğun ilgi görüyor. Yöresinden gelen yiyecekler hem güzel hem de fiyat açısından uygun. Festival 13 Kasım 2022 tarihine kadar, 10.00-22.00 saatleri arasında gezilebilir.
Sema KUMRULU / Başkentte ''Uluslararası Ürünler Gastronomi Festivali'' 10 Kasım 2022 tarihinde Atatürk Kültür Merkezi Başkent Millet Bahçesi'nde başladı.

''Enflasyona İnat İndirim'' sloganıyla yola çıkılan etkinlikte sadece Gaziantep değil, Türkiye'nin her yöresinden ürünler yer alıyor.

Stantlarda Gaziantep'in tüm yöresel ürünleri dışında Hatay'ın künefesi, Erzurum'un cağ kebabı Şanlıurfa'nın çiğ köftesi, Kars'ın gravyer peyniri, Beypazarı'nın kurusu gibi birçok coğrafi işaretli yiyecekler bulunuyor.

Gastronomi alanında zenginliği ile bilinen Gaziantep Mutfağı yoğun ilgi görüyor. Yöresinden gelen yiyecekler hem güzel hem de fiyat açısından uygun.

Festival 13 Kasım 2022 tarihine kadar, 10.00-22.00 saatleri arasında gezilebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.