Başkentin 100 yıllık hasreti, ‘Ankara Edebiyat Festivali’ ile bitti

Kültür-Sanat 09.10.2023 - 14:31, Güncelleme: 09.10.2023 - 14:31
 

Başkentin 100 yıllık hasreti, ‘Ankara Edebiyat Festivali’ ile bitti

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi iş birliğiyle Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesi tarafından düzenlenen “Ankara Edebiyat Festivali”ne ev sahipliği yapan Mamak Belediyesi bir ilke imza attı.
Bu yıl, 12-14 Ekim 2023 tarihleri arasında yine Mamak Belediyesi’nin ev sahipliğinde ikincisi düzenlenecek olan Festival için bir tanıtım toplantısı tertiplendi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, aynı zamanda Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı da olan Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü, Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şube Başkanı Mehmet Sait Uluçay’ın katılımıyla bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Gazeteci dostum, Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Şahin Ali Şen de toplantıda yerini alanlardandı. “Ankara Edebiyat Festivali”nin tanıtımıyla ilgili basın toplantısı, bilgilendirmeler kadar Ankara’ya ve edebiyata dair sohbet ile de renklendi, zenginleşti.  Son tahlilde, Başkan Murat Köse’nin dediği gibi, böyle bir festival Ankara’nın 100 yıllık hasretini bitirecek kerte önemliydi ve o hasret bitti... Dursun ERKILIÇ’ın yazısı için: https://www.ankhaber.com/yazar/dursun-erkilic/baskentin-100-yillik-hasreti-ankara-edebiyat-festivali-ile-bitti-24843-kose-yazisi
Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi iş birliğiyle Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesi tarafından düzenlenen “Ankara Edebiyat Festivali”ne ev sahipliği yapan Mamak Belediyesi bir ilke imza attı.

Bu yıl, 12-14 Ekim 2023 tarihleri arasında yine Mamak Belediyesi’nin ev sahipliğinde ikincisi düzenlenecek olan Festival için bir tanıtım toplantısı tertiplendi.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, aynı zamanda Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı da olan Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü, Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şube Başkanı Mehmet Sait Uluçay’ın katılımıyla bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Gazeteci dostum, Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Şahin Ali Şen de toplantıda yerini alanlardandı.

“Ankara Edebiyat Festivali”nin tanıtımıyla ilgili basın toplantısı, bilgilendirmeler kadar Ankara’ya ve edebiyata dair sohbet ile de renklendi, zenginleşti.  Son tahlilde, Başkan Murat Köse’nin dediği gibi, böyle bir festival Ankara’nın 100 yıllık hasretini bitirecek kerte önemliydi ve o hasret bitti...

Dursun ERKILIÇ’ın yazısı için: https://www.ankhaber.com/yazar/dursun-erkilic/baskentin-100-yillik-hasreti-ankara-edebiyat-festivali-ile-bitti-24843-kose-yazisi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.