Başkent Ankara Meclisi’nin Sivas Sofrası’nda Tokat Kebaplı buluşması

Ankara 06.10.2022 - 16:51, Güncelleme: 06.10.2022 - 19:09
 

Başkent Ankara Meclisi’nin Sivas Sofrası’nda Tokat Kebaplı buluşması

BAM Denetim Kurulu Başkan Vekili ve Tokat Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Kamil Dündaroğlu’nun ev sahipliğindeki yemekli buluşmaya, Başkent Ankara Meclisi’nin Başkanı Nevzat Ceylan ile bazı yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.
ANKHABER Ankara’nın sivil toplum kuruluşlarını çatısı altında toplayan ve bu yönüyle Türkiye’nin en büyük sivil toplum oluşumlarından biri özelliğine sahip Başkent Ankara Meclisi’nin (BAM) Yönetim Kurulu Üyeleri ile bazı davetliler, Ankara’nın lezzet duraklarından biri olan Sivas Sofrası’nda buluştu. Bu güzel buluşmaya BAM Denetim Kurulu Başkan Vekili ve Tokat Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Kamil Dündaroğlu ev sahipliği yaptı. Toplantıda Mekanın kebapçısı Mehmet Usta’nın hazırladığı Tokat Kebabıyla mideler, sohbet ile de gönüller doydu. DEĞERLENDİRME VE ÖNERİLER Ev sahibi sıfatıyla TOKFED Başkanı Kamil Dündaroğlu’nun yaptığı ‘hoş geldiniz’ konuşmasının ardından, Türkiye’nin her yöresinin temsil edildiği Başkent Ankara Meclisi’nin Başkanı Nevzat Ceylan önümüzdeki günlerde yapılacak ve kamuoyuna duyurulacak olan etkinliklerden söz etti. Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Can, Murat Kandazoğlu, Hasan Şen çeşitli konulara ilişkin değerlendirmelerde ve önerilerde bulundu. TOPLANTIYA KİMLER KATILDI TOKFED’in organize ettiği ve BAM Denetim Kurulu Başkan Vekili Tokat Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Kamil Dündaroğlu’un ev sahipliği yaptığı yemekli buluşmaya; Başkent Ankara Meclisi Yönetim Kurulu Başkanı, Ankara Milletvekili ve Doğa Koruma Vakfı Başkanı Nevzat Ceylan, BAM Başkan Vekili Teşkilat Başkanı ve Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Adem Can, BAM Başkan Yardımcısı Meslek Kuruluşları Başkanı Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Hacıfazlıoğlu, BAM Başkan Yardımcısı Projeler Başkanı Savunma Sanayii Uzmanı Ayşe Yıldız, BAM Başkan Yardımcısı Esnaf ve Sanatkarlar Başkanı Kırıkkale Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya, BAM Başkan Yardımcısı Eğitim ve Öğretim Başkanı Kastamonu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Hasan Şen, BAM Başkan Yardımcısı Ekonomik ve Mali İşler Başkanı Hatay Birlik Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer, BAM Başkan Yardımcısı Gençlik ve Spor Başkanı Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Murat Kandazoğlu, BAM Denetim Kurulu Başkan Vekili Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Murat Çatakçı, BAM Başkan Yardımcısı Sosyal İşler Başkanı Alışveriş Merkezleri Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Çelik, Başkan Yardımcısı Genel Sekreter Milletvekili Danışmanı Nazlı Pınar Aygündüz, Başkan Yardımcısı Mali Sekreter Mali Hizmetler Uzmanı Murat Karasu, TOKFED Genel Başkan Yardımcısı Çevreli Dernek Başkanı Adem Karaca, TOKFED Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Şahin, TRT EBA TV Koordinatörü Nurbanu Eryücel ile Ankara Muhakemat Müdürü Avukat Abdurrahim Aydın ve ANKHABER Gazetesi İmtiyaz Sahibi Dursun Erkılıç katıldı.
BAM Denetim Kurulu Başkan Vekili ve Tokat Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Kamil Dündaroğlu’nun ev sahipliğindeki yemekli buluşmaya, Başkent Ankara Meclisi’nin Başkanı Nevzat Ceylan ile bazı yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

ANKHABER

Ankara’nın sivil toplum kuruluşlarını çatısı altında toplayan ve bu yönüyle Türkiye’nin en büyük sivil toplum oluşumlarından biri özelliğine sahip Başkent Ankara Meclisi’nin (BAM) Yönetim Kurulu Üyeleri ile bazı davetliler, Ankara’nın lezzet duraklarından biri olan Sivas Sofrası’nda buluştu.

Bu güzel buluşmaya BAM Denetim Kurulu Başkan Vekili ve Tokat Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Kamil Dündaroğlu ev sahipliği yaptı.

Toplantıda Mekanın kebapçısı Mehmet Usta’nın hazırladığı Tokat Kebabıyla mideler, sohbet ile de gönüller doydu.

DEĞERLENDİRME VE ÖNERİLER

Ev sahibi sıfatıyla TOKFED Başkanı Kamil Dündaroğlu’nun yaptığı ‘hoş geldiniz’ konuşmasının ardından, Türkiye’nin her yöresinin temsil edildiği Başkent Ankara Meclisi’nin Başkanı Nevzat Ceylan önümüzdeki günlerde yapılacak ve kamuoyuna duyurulacak olan etkinliklerden söz etti. Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Can, Murat Kandazoğlu, Hasan Şen çeşitli konulara ilişkin değerlendirmelerde ve önerilerde bulundu.

TOPLANTIYA KİMLER KATILDI

TOKFED’in organize ettiği ve BAM Denetim Kurulu Başkan Vekili Tokat Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Kamil Dündaroğlu’un ev sahipliği yaptığı yemekli buluşmaya; Başkent Ankara Meclisi Yönetim Kurulu Başkanı, Ankara Milletvekili ve Doğa Koruma Vakfı Başkanı Nevzat Ceylan, BAM Başkan Vekili Teşkilat Başkanı ve Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Adem Can, BAM Başkan Yardımcısı Meslek Kuruluşları Başkanı Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Hacıfazlıoğlu, BAM Başkan Yardımcısı Projeler Başkanı Savunma Sanayii Uzmanı Ayşe Yıldız, BAM Başkan Yardımcısı Esnaf ve Sanatkarlar Başkanı Kırıkkale Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya, BAM Başkan Yardımcısı Eğitim ve Öğretim Başkanı Kastamonu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Hasan Şen, BAM Başkan Yardımcısı Ekonomik ve Mali İşler Başkanı Hatay Birlik Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer, BAM Başkan Yardımcısı Gençlik ve Spor Başkanı Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Murat Kandazoğlu, BAM Denetim Kurulu Başkan Vekili Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Murat Çatakçı, BAM Başkan Yardımcısı Sosyal İşler Başkanı Alışveriş Merkezleri Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Çelik, Başkan Yardımcısı Genel Sekreter Milletvekili Danışmanı Nazlı Pınar Aygündüz, Başkan Yardımcısı Mali Sekreter Mali Hizmetler Uzmanı Murat Karasu, TOKFED Genel Başkan Yardımcısı Çevreli Dernek Başkanı Adem Karaca,  TOKFED Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Şahin, TRT EBA TV Koordinatörü Nurbanu Eryücel ile Ankara Muhakemat Müdürü Avukat Abdurrahim Aydın ve ANKHABER Gazetesi İmtiyaz Sahibi Dursun Erkılıç katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.