BAŞKENT ANKARA MECLİSİ’NİN İFTAR PROGRAMI BU YIL DA GÖRKEMLİYDİ

Ankara 15.04.2023 - 07:34, Güncelleme: 15.04.2023 - 07:39
 

BAŞKENT ANKARA MECLİSİ’NİN İFTAR PROGRAMI BU YIL DA GÖRKEMLİYDİ

Üye federasyon başkanları ve davetlilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen iftar programında konuşan Başkent Ankara Meclisi Başkanı Nevzat Ceylan, önemli değerlendirmelerde bulundu.
ANKHABER Ankara ve Türkiye’nin en büyük sivil toplum çatı kuruluşlarından biri olan Başkent Ankara Meclisi’nin geleneksel iftarı gerçekleştirildi. Üye federasyon başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilen iftar programıyla ilgili duygularını paylaşan Başkent Ankara Meclisi Başkanı Nevzat Ceylan şu ifadeleri kullandı: “Başkent Ankara’nın en büyük sivil toplum çatı kuruluşlarından olan Başkent Ankara Meclisi’nin geleneksel iftarını; Kurucularımız, Federasyon Başkanlarımız, STK Başkanlarımız, Kanaat Önderlerimiz ve protokolün katılımı ile Altındağ Belediyemizin ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”   YOĞUN KATILIM OLDU Başkent Ankara Meclisi’nin geleneksel iftar programı Altındağ Belediyesi Ulucanlar Cezaevi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. İftar programına Başkent Ankara Meclisi Başkanı, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Türkiye Kent Konseyleri Birliği ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, İç Anadolu Birliği Onursal Başkanı Şevket Tandoğan, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Rize Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Muammer Bostan, Maden İş Sendikası Genel Başkanı Nurettin Akçul ile federasyon başkan ve yöneticileri ile davetliler katıldı.   NEVZAT CEYLAN’IN KONUŞMASI Başkent Ankara Meclisi Başkanı, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Ankara’da yaşayanların Ankara’da misafir gibi duruşları olduğunu bunu ev sahibi haline getirmeye çalıştıklarını söyledi. Nevzat Ceylan Konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Ankara’da yaşayanlar her şeyden önce doğduğu yerlere çok daha fazla ilgi ve alakaları doğaldır. Ama yaşadıkları yer Ankara ile maalesef yeterince içselleşemiyorlar.  Biz samimiyet duygusunu aktarmak, Ankara’yı içselleştirmeleri çoğaltmak, Ankara’nın sorunları ile de hem hal olmak amacıyla Başkent Ankara Meclisi kuruldu. Çok önemli mesafeler aldık. Ankara’da sahiplik duygusunu artırdığımızı inanıyoruz. Ankara’nın eksiklikleri konusunda neler yapılabileceği yönünde projeler üretiyoruz. Ankara 6 milyon nüfusu ile önemli projelere imza atıyor. Bir takım projelerde hızla devam ediyor. Eksiklikler hızla tamamlanmaya çalışılıyor. İnanıyoruz ki Ankara gelecek dönemlerde çok hızlı şekilde layık olduğu yerlere gelecektir.”    ASIM BALCI’NIN SÖZLERİ Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı da yaptığı konuşmada, “Ortak mirasımız, Türkiye Cumhuriyeti’nin başkenti Ankara. Buraya sahip çıkmak adına ne gerekiyorsa elimizden geleni hep birlikte yapacağız. Daha çok yapacak işimiz var” dedi.
Üye federasyon başkanları ve davetlilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen iftar programında konuşan Başkent Ankara Meclisi Başkanı Nevzat Ceylan, önemli değerlendirmelerde bulundu.

ANKHABER

Ankara ve Türkiye’nin en büyük sivil toplum çatı kuruluşlarından biri olan Başkent Ankara Meclisi’nin geleneksel iftarı gerçekleştirildi.

Üye federasyon başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilen iftar programıyla ilgili duygularını paylaşan Başkent Ankara Meclisi Başkanı Nevzat Ceylan şu ifadeleri kullandı:

“Başkent Ankara’nın en büyük sivil toplum çatı kuruluşlarından olan Başkent Ankara Meclisi’nin geleneksel iftarını; Kurucularımız, Federasyon Başkanlarımız, STK Başkanlarımız, Kanaat Önderlerimiz ve protokolün katılımı ile Altındağ Belediyemizin ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

 

YOĞUN KATILIM OLDU

Başkent Ankara Meclisi’nin geleneksel iftar programı Altındağ Belediyesi Ulucanlar Cezaevi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. İftar programına Başkent Ankara Meclisi Başkanı, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Türkiye Kent Konseyleri Birliği ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, İç Anadolu Birliği Onursal Başkanı Şevket Tandoğan, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Rize Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Muammer Bostan, Maden İş Sendikası Genel Başkanı Nurettin Akçul ile federasyon başkan ve yöneticileri ile davetliler katıldı.

 

NEVZAT CEYLAN’IN KONUŞMASI

Başkent Ankara Meclisi Başkanı, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Ankara’da yaşayanların Ankara’da misafir gibi duruşları olduğunu bunu ev sahibi haline getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Nevzat Ceylan Konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

“Ankara’da yaşayanlar her şeyden önce doğduğu yerlere çok daha fazla ilgi ve alakaları doğaldır. Ama yaşadıkları yer Ankara ile maalesef yeterince içselleşemiyorlar.  Biz samimiyet duygusunu aktarmak, Ankara’yı içselleştirmeleri çoğaltmak, Ankara’nın sorunları ile de hem hal olmak amacıyla Başkent Ankara Meclisi kuruldu. Çok önemli mesafeler aldık. Ankara’da sahiplik duygusunu artırdığımızı inanıyoruz. Ankara’nın eksiklikleri konusunda neler yapılabileceği yönünde projeler üretiyoruz. Ankara 6 milyon nüfusu ile önemli projelere imza atıyor. Bir takım projelerde hızla devam ediyor. Eksiklikler hızla tamamlanmaya çalışılıyor. İnanıyoruz ki Ankara gelecek dönemlerde çok hızlı şekilde layık olduğu yerlere gelecektir.”

 

 ASIM BALCI’NIN SÖZLERİ

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı da yaptığı konuşmada, “Ortak mirasımız, Türkiye Cumhuriyeti’nin başkenti Ankara. Buraya sahip çıkmak adına ne gerekiyorsa elimizden geleni hep birlikte yapacağız. Daha çok yapacak işimiz var” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.