Başkan Yaşar’dan Şentepe’ye çıkarma

Yerel 27.07.2023 - 13:17, Güncelleme: 27.07.2023 - 13:17
 

Başkan Yaşar’dan Şentepe’ye çıkarma

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, sabahın erken saatlerinde inşaatı devam eden Şentepe Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’nde incelemelerde bulundu.
Tesisin, bölgede yaşayan vatandaşların eğitim, kültür ve sanat ihtiyaçlarına göre tasarlandığını söyleyen Yaşar, “Pazar yerlerini yalnızca haftanın bir günü alışveriş yapılan merkezler yerine, vatandaşın sosyal ve kültürel açıdan ihtiyaçlarını da karşılayan noktalar haline getirmeyi amaçlıyoruz” dedi. Esnafla ve muhtarlarla bir araya geldi Ardından Şentepe’de faaliyet gösteren esnafla bir araya gelen Yaşar, dükkanlarını yeni açan esnafa hayırlı işler dileyerek sohbet etti. Ziyaretler esnasında dükkanlardan alışveriş yapan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yaşar’a ilçe sakinleri yatırımlar için teşekkür etti. Şentepe’nin eski halinden eser kalmadığını dile getiren vatandaşlar, Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’nin açılışını iple çektiklerini dile getirerek, “Başkanım her zaman arkanızdayız” sloganı attı. Esnaf ziyaretinin ardından Barıştepe, Avcılar, Anadolu, Güzelyaka ve Pamuklar Mahalle muhtarlarını da tek tek ziyaret eden Başkan Yaşar, mahallelerde yapılan belediye çalışmalarını anlatırken vatandaşlardan gelen talepler hakkında da bilgi aldı. 25 bin gecekonduyu tarihe gömdük Tesisin Şentepe’nin en büyük yatırımı olduğunu söyleyen Başkan Yaşar, “Tesisimiz 8 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. İçerisinde çok amaçlı salon, Yenimahalle Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK) kurs merkezi, etüt merkezi, kütüphane, semt birimi, zabıta noktası, pazar alanı, mescit ve kafeterya bulunuyor. Şentepe ilçemizdeki en çok nüfusa sahip olan mahallemiz. Şentepe’ye kazandırdığımız tesislerimizle, sağlık ocaklarımızla, kurs merkezlerimizle mahallenin eğitim, sanat, kültür ve sağlık kalitesini yükselttik. Yenimahalle’de 25 bin gecekonduyu tarihe gömdük. Amacımız herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Yenimahalle. Bugüne kadar ne söz verdiysem hepsini yerine getirdim” dedi. Daha sonra Yaşar, Burç, Güventepe ve Kayalar muhtarlarını da ziyaret ederek, ihtiyaç duyulan bütün hizmetlerin ivedilikle gerçekleşeceğini belirtti.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, sabahın erken saatlerinde inşaatı devam eden Şentepe Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Tesisin, bölgede yaşayan vatandaşların eğitim, kültür ve sanat ihtiyaçlarına göre tasarlandığını söyleyen Yaşar, “Pazar yerlerini yalnızca haftanın bir günü alışveriş yapılan merkezler yerine, vatandaşın sosyal ve kültürel açıdan ihtiyaçlarını da karşılayan noktalar haline getirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Esnafla ve muhtarlarla bir araya geldi

Ardından Şentepe’de faaliyet gösteren esnafla bir araya gelen Yaşar, dükkanlarını yeni açan esnafa hayırlı işler dileyerek sohbet etti.

Ziyaretler esnasında dükkanlardan alışveriş yapan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yaşar’a ilçe sakinleri yatırımlar için teşekkür etti. Şentepe’nin eski halinden eser kalmadığını dile getiren vatandaşlar, Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’nin açılışını iple çektiklerini dile getirerek, “Başkanım her zaman arkanızdayız” sloganı attı.

Esnaf ziyaretinin ardından Barıştepe, Avcılar, Anadolu, Güzelyaka ve Pamuklar Mahalle muhtarlarını da tek tek ziyaret eden Başkan Yaşar, mahallelerde yapılan belediye çalışmalarını anlatırken vatandaşlardan gelen talepler hakkında da bilgi aldı.

25 bin gecekonduyu tarihe gömdük

Tesisin Şentepe’nin en büyük yatırımı olduğunu söyleyen Başkan Yaşar, “Tesisimiz 8 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. İçerisinde çok amaçlı salon, Yenimahalle Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK) kurs merkezi, etüt merkezi, kütüphane, semt birimi, zabıta noktası, pazar alanı, mescit ve kafeterya bulunuyor. Şentepe ilçemizdeki en çok nüfusa sahip olan mahallemiz. Şentepe’ye kazandırdığımız tesislerimizle, sağlık ocaklarımızla, kurs merkezlerimizle mahallenin eğitim, sanat, kültür ve sağlık kalitesini yükselttik. Yenimahalle’de 25 bin gecekonduyu tarihe gömdük. Amacımız herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Yenimahalle. Bugüne kadar ne söz verdiysem hepsini yerine getirdim” dedi.

Daha sonra Yaşar, Burç, Güventepe ve Kayalar muhtarlarını da ziyaret ederek, ihtiyaç duyulan bütün hizmetlerin ivedilikle gerçekleşeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.