Başkan Yaşar, hemşerileriyle iftarda buluştu

Yerel 06.04.2023 - 10:30, Güncelleme: 06.04.2023 - 10:30
 

Başkan Yaşar, hemşerileriyle iftarda buluştu

Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Derneği tarafından düzenlenen 14’üncü geleneksel iftar programı, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.
Yenimahalle Belediyesi Nergis Salonu’nda düzenlenen iftar davetine Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu ve çok sayıda Afyonlu katıldı. Sadece günü değil geleceği planlıyoruz DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Memleket olarak aynı sofrada, aynı dualara el açıp ‘Amin’ demenin huzurunun yanında hemşerilerim ile bir arada olmanın mutluluğunu da yaşadım” dedi. Başkan Yaşar da Afyonlu olmaktan her zaman gurur duyduğunu söyleyerek, “Ramazan bizim inancımızın en önemli ayıdır. 11 ayın sultanıdır. Ramazan aynı zamanda birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin ayıdır. Ramazan’ı maalesef bu sene istediğimiz gibi coşkuyla karşılayamadık. Ülkemizde yaşanan deprem felaketi bizleri derinden üzdü. Hepimiz el birliği ile depremden etkilenen 11 ilimiz için seferber olduk. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi. Göreve geldiği günden beri vatandaşın yararına olmayan hiçbir projeye imza atmadığının da altını çizen Yaşar, “Ülkemiz hepimize yetecek kadar büyük ve verimli. Yeter ki kaynakları doğru stratejilerle, doğru politikalarla kullanalım. Yenimahalle’de bu anlayışla 14 yıldır vatandaşlarımızın yararına olmayan hiçbir projeye imza atmadık; sadece günü değil, geleceği de planlamaya gayret ettik” diye konuştu. Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan ise Başkan Yaşar’a teşekkür ederek, “Başkan Fethi Yaşar’la Afyonlular olarak gurur duyuyoruz. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemedi. Bugün de burada bizlere ev sahipliği yaptı. Derneğim ve Afyonlular adına kendisine şükranlarımı sunuyorum” diye ifade etti.
Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Derneği tarafından düzenlenen 14’üncü geleneksel iftar programı, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Yenimahalle Belediyesi Nergis Salonu’nda düzenlenen iftar davetine Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu ve çok sayıda Afyonlu katıldı.

Sadece günü değil geleceği planlıyoruz

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Memleket olarak aynı sofrada, aynı dualara el açıp ‘Amin’ demenin huzurunun yanında hemşerilerim ile bir arada olmanın mutluluğunu da yaşadım” dedi.

Başkan Yaşar da Afyonlu olmaktan her zaman gurur duyduğunu söyleyerek, “Ramazan bizim inancımızın en önemli ayıdır. 11 ayın sultanıdır. Ramazan aynı zamanda birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin ayıdır. Ramazan’ı maalesef bu sene istediğimiz gibi coşkuyla karşılayamadık. Ülkemizde yaşanan deprem felaketi bizleri derinden üzdü. Hepimiz el birliği ile depremden etkilenen 11 ilimiz için seferber olduk. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.

Göreve geldiği günden beri vatandaşın yararına olmayan hiçbir projeye imza atmadığının da altını çizen Yaşar, “Ülkemiz hepimize yetecek kadar büyük ve verimli. Yeter ki kaynakları doğru stratejilerle, doğru politikalarla kullanalım. Yenimahalle’de bu anlayışla 14 yıldır vatandaşlarımızın yararına olmayan hiçbir projeye imza atmadık; sadece günü değil, geleceği de planlamaya gayret ettik” diye konuştu.

Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan ise Başkan Yaşar’a teşekkür ederek, “Başkan Fethi Yaşar’la Afyonlular olarak gurur duyuyoruz. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemedi. Bugün de burada bizlere ev sahipliği yaptı. Derneğim ve Afyonlular adına kendisine şükranlarımı sunuyorum” diye ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.