Başkan Yaşar Gümüşhanelileri iftar yemeğinde ağırladı

Yerel 13.04.2023 - 11:51, Güncelleme: 13.04.2023 - 11:51
 

Başkan Yaşar Gümüşhanelileri iftar yemeğinde ağırladı

Ramazan ayı boyunca verdiği iftar yemekleri ile hemşerileri bir araya getiren Yenimahalle Belediyesi, bu kez de Gümüşhanelileri ağırladı.
Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği programa Başkan Fethi Yaşar’ın yanı sıra CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ferudun Güngör, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. “Ramazanda hoşgörü ve barış egemen olmalıdır” Oruçların dualar eşliğinde açıldığı iftar programında; Ramazan ayında tuttuğumuz oruçların sadece aç kalmaktan ibaret olmadığını ifade eden Başkan Yaşar, “Ramazan ayında vatandaşlarımız arasında dayanışmanın sağlanması açısından hemşeri dernekleri büyük önem taşımaktadır. Düzenlenen bu iftar yemekleri aracılığıyla hemşeriler arasındaki birlik ve beraberlik bilincinin devamlılığı sağlanmaktadır.  Ramazan ayı küskünlüklerin, kin ve nefretin ortadan kaldırıp barış ve huzurun getirilmesi için insanlara sunulmuş bir fırsattır. Arzu edilen bu huzur ortamını kurduğumuz bu sofralarla sağlamak amacıyla ilçemizin her yerinde iftar programları düzenliyoruz. Amacımız, birlik ve beraberliğimizin daim olması ve hoşgörü ve barışın yaşadığımız çevreye egemen olmasını sağlamaktır. Bu sebeple göreve geldiğimiz günden beri eşit yurttaşlık düşüncesi ile hizmet ediyoruz. Yenimahalle’de inancı, mezhebi, politik düşüncesi ne olursa olsun tüm ilçe sakinlerine eşit davrandık. Bu hizmet politikasını uygulamaya da devam edeceğiz” dedi.
Ramazan ayı boyunca verdiği iftar yemekleri ile hemşerileri bir araya getiren Yenimahalle Belediyesi, bu kez de Gümüşhanelileri ağırladı.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği programa Başkan Fethi Yaşar’ın yanı sıra CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ferudun Güngör, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

“Ramazanda hoşgörü ve barış egemen olmalıdır”

Oruçların dualar eşliğinde açıldığı iftar programında; Ramazan ayında tuttuğumuz oruçların sadece aç kalmaktan ibaret olmadığını ifade eden Başkan Yaşar, “ Ramazan ayında vatandaşlarımız arasında dayanışmanın sağlanması açısından hemşeri dernekleri büyük önem taşımaktadır. Düzenlenen bu iftar yemekleri aracılığıyla hemşeriler arasındaki birlik ve beraberlik bilincinin devamlılığı sağlanmaktadır.  Ramazan ayı küskünlüklerin, kin ve nefretin ortadan kaldırıp barış ve huzurun getirilmesi için insanlara sunulmuş bir fırsattır. Arzu edilen bu huzur ortamını kurduğumuz bu sofralarla sağlamak amacıyla ilçemizin her yerinde iftar programları düzenliyoruz. Amacımız, birlik ve beraberliğimizin daim olması ve hoşgörü ve barışın yaşadığımız çevreye egemen olmasını sağlamaktır. Bu sebeple göreve geldiğimiz günden beri eşit yurttaşlık düşüncesi ile hizmet ediyoruz. Yenimahalle’de inancı, mezhebi, politik düşüncesi ne olursa olsun tüm ilçe sakinlerine eşit davrandık. Bu hizmet politikasını uygulamaya da devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.