Başkan Murat Köse’nin Ramazan Bayramı Mesajı

Yerel 20.04.2023 - 13:08, Güncelleme: 20.04.2023 - 13:08
 

Başkan Murat Köse’nin Ramazan Bayramı Mesajı

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin Ramazan Bayramı Mesajı şöyle:
Rahmet, mağfiret ve ebedi kurtuluşun müjdecisi bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın hüznü ile Ramazan-ı Şerif’e buruk bir veda ederken, huzur içinde bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar,  insanı insan yapan değerlerin çok daha yoğun yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en özel günlerdir. Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı, yardımlaşmayı artıran, hoşgörü, kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları, anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız. Bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. Bu düşüncelerle Ramazan Bayramınızı en içten duygularımla kutluyor, Bayramın ilçemize, şehrimize, güzel ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini diliyor, siz değerli hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bayramınız Mübarek Olsun, Murat Köse Mamak Belediye Başkanı
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin Ramazan Bayramı Mesajı şöyle:

Rahmet, mağfiret ve ebedi kurtuluşun müjdecisi bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın hüznü ile Ramazan-ı Şerif’e buruk bir veda ederken, huzur içinde bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar,  insanı insan yapan değerlerin çok daha yoğun yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en özel günlerdir. Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı, yardımlaşmayı artıran, hoşgörü, kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları, anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız. Bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız.

Bu düşüncelerle Ramazan Bayramınızı en içten duygularımla kutluyor, Bayramın ilçemize, şehrimize, güzel ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini diliyor, siz değerli hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bayramınız Mübarek Olsun,

Murat Köse

Mamak Belediye Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.