BAŞKAN MURAT KÖSE’DEN 1 MAYIS MESAJI

Güncel 01.05.2023 - 00:14, Güncelleme: 01.05.2023 - 00:14
 

BAŞKAN MURAT KÖSE’DEN 1 MAYIS MESAJI

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 1 Mayıs dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Köse’nin mesajı şöyle:
“Bugün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Dünya üzerinde milyonlarca işçi var; alın teri ile çalışan, evine ekmek götüren… Bu özel ve kıymetli gün, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük kitlesel katılımlarla kutlanıyor. Bugün birliğin, dayanışmanın, emeğin günü… Ben işçi kardeşlerimize verdikleri emek, döktükleri her damla alın teri için teşekkür ediyorum… Ülkemizi, verilen bu emek ve fedakârlıklarla geleceğe daha güçlü bir şekilde taşıyabileceğimize inanıyorum… Bu duygu ve düşüncelerle başta Belediye’deki çalışma arkadaşlarım olmak üzere ülkemizin kalkınmasında alın teri olan bütün emekçi kardeşlerimizin 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ kutlu olsun.”
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 1 Mayıs dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Köse’nin mesajı şöyle:

“Bugün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü,

Dünya üzerinde milyonlarca işçi var; alın teri ile çalışan, evine ekmek götüren…

Bu özel ve kıymetli gün, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük kitlesel katılımlarla kutlanıyor. Bugün birliğin, dayanışmanın, emeğin günü…

Ben işçi kardeşlerimize verdikleri emek, döktükleri her damla alın teri için teşekkür ediyorum… Ülkemizi, verilen bu emek ve fedakârlıklarla geleceğe daha güçlü bir şekilde taşıyabileceğimize inanıyorum…

Bu duygu ve düşüncelerle başta Belediye’deki çalışma arkadaşlarım olmak üzere ülkemizin kalkınmasında alın teri olan bütün emekçi kardeşlerimizin 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ kutlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.