Başkan Murat Köse ve Mamaklılar Filistinli Kardeşlerinin Yanında

Güncel 09.11.2023 - 16:12, Güncelleme: 09.11.2023 - 16:12
 

Başkan Murat Köse ve Mamaklılar Filistinli Kardeşlerinin Yanında

Mamak’ın Kutludüğün Mahallesi’ndeki hanımlar Filistinli kardeşleri için kermes düzenledi
Gazze’de yaşanan insanlık dramına Mamak’ın Kutludüğün Mahallesi’ndeki hanımlar kayıtsız kalmadı. Bir araya gelen Kutludüğünlü hanımlar Filistinli kardeşleri yararına kermes programı düzenledi. Kermeste ev yapımı salçalar, reçeller, erişte ve mantılar, meyve sebze kuruları vardı. Hanımların el emeği göz nuru ürünleri ise ilgi odağı oldu. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de hanımların bu insani yardım amaçlı kermesine katılarak alışveriş yaptı. BAŞKAN MURAT KÖSE KERMES İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ Başkan Murat Köse, “Gazze’de yaşananlar hepimizin yüreğini sızlatıyor. Kutludüğünlü hanım kardeşlerimize Gazze’ye destek olmak için düzenledikleri Kermes için teşekkür ediyorum, Allah hepsinden razı olsun” dedi.
Mamak’ın Kutludüğün Mahallesi’ndeki hanımlar Filistinli kardeşleri için kermes düzenledi

Gazze’de yaşanan insanlık dramına Mamak’ın Kutludüğün Mahallesi’ndeki hanımlar kayıtsız kalmadı. Bir araya gelen Kutludüğünlü hanımlar Filistinli kardeşleri yararına kermes programı düzenledi. Kermeste ev yapımı salçalar, reçeller, erişte ve mantılar, meyve sebze kuruları vardı. Hanımların el emeği göz nuru ürünleri ise ilgi odağı oldu. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de hanımların bu insani yardım amaçlı kermesine katılarak alışveriş yaptı.

BAŞKAN MURAT KÖSE KERMES İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Murat Köse, “Gazze’de yaşananlar hepimizin yüreğini sızlatıyor. Kutludüğünlü hanım kardeşlerimize Gazze’ye destek olmak için düzenledikleri Kermes için teşekkür ediyorum, Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.